Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme komoly kapcsolatra törekedni, mikor alig látni boldog párokat manapság?
Sokan gyereket is manapság csak a CSOK miatt vállalnak, amit egy elég undorító dolognak tartok, de hadd ne én ítélkezzek, majd megítéli az Isten..:))
Akiket ismerek párok, ők folyton csak veszekednek, tele vannak elfolytott indulatokkal, sok férfi meg az alkoholba menekül ha már végképp nem bírja tovább. Akkor mi olyan igazán jó dolog ebben?
A CSOK-ot nehéz igényelni, sok a feltétel, aminek nagyon kevesen tudnak megfelelni. A CSOK helyett a Baba váró hitel miatt vállalnak sokan, ezzel akarják megnövelni a házasságokat is, mivel ez az egyik feltétele, valamint ha valaki csinál 3 gyereket a hitelt teljes egészében eltörlik, nem kell kifizetni azt a 10 milliót, amit felvették. :D
Amúgy én is sok boldogtalan kapcsolatot ismerek, de akad néhány normálisnak mondható is.
Az az igazság, hogy a házasság intézménye, mint olyan kezd egyre jobban elavulni. 2020-at írunk, az emberek gondolkodása az utóbbi párszáz év alatt nagyon megváltozott. Jóléti társadalmakban nem feltétlenül vanna kegymásra szorulva, ott az internet, a szexkapcsolatok lehetősége, stb. Mindenhonnan folyik az, hogy neked jár a legjobb, valósítsd meg az álmaidat és önmagad. Nem véletlenül van annyi megcsalás, válás. Huszonévesen a társadalmi nyomás miatt megházasodnak, ekkor még hat az újdonság varázsa. Aztán amikor jön a feketeleves, hogy a házasságnak meg a gyereknevelésnek bőven van árnyoldala, erre nincsenek felkészülve, és rámondják, hogy ha sz.r, menni kell tovább, mert jár a tökéletes.
Húgom és köztem van 7 év korkülönbség. Örülök, hogy anno láttam, milyen volt felnevelni, még én is besegítettem. Annak ellenére, hogy nem volt még barátnőm sem, többet tudok a gyereknevelés nehézségeiről, mint a sok nagyszájú , beképzelt "tökéletes" nő. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!