Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ilyen nehéz komoly kapcsolatot találni?
Azért írtam ezt, mert nem nagyon számíthatnak nálad a férfi belső tulajdonságai, ha az összes neked tetszőről kiderült, hogy csak meg akar téged dugni.
(Amúgy neked miért szabad általánosítani a férfiakat, ha nekem nem szabad a nőket?)
Mindig én döntöm el, hogy mit akarok az aktuális nőtől, komolyat-e vagy sem.
Ha megvannak benne olyan tulajdonságok, mint hogy törődő, gondoskodó, kedves, nézzen ki úgy, mint akiből jó anya és jó feleség lenne; akkor alkalmasnak tartom komoly kapcsolatra. Ha nem, attól másra jó még.
A nő hozza ki belőlem a személyiségével hogy mit akarok tőle.
A válasz relative egyszerű:
1, Azok a férfiak, akik szinglik, kapósak a nők körében és komoly kapcsolatot szeretnének, viszonylag hamar megállapodnak. Ha újra szinglik lesznek, 50% esély van arra, hogy át lettek verve, emiatt nehezen kötelezik magukat el ismét. Így valószínűleg ők fognak átejteni egy lányt, sajnos ez a folyamat saját magát gerjeszti.
2, Azok a férfiak, akik nem annyira népszerűek a nők körében, valószínűleg rengeteg elutasítást kaptak már, félnek akár leszólítani is egy lányt (ebben az esetben egyéjszakás kalandozásról nem igazán beszélhetünk, mivel az ismerkedésig sem jutnak el a felek).
Egyrészt a nagy igények miatt. Oké, én se jönnék azzal, aki nem tetszik, de sokan visszaélnek azzal, hogy másokat is könnyen megkaphatnak.
Amiben viszont a nők a hibásak, hogy már egy este után könnyen odaadják magukat. Ha komoly kapcsolat kéne, akkor igenis ismerje meg a másikat mielőtt ágyba bújik vele! Ha minden jól megy, utána lesz idő bőven szexelni.
És ahhoz, hogy az ismerkedés elinduljon legyetek nyitottabbak, érdeklődőbbek.
# 2
Ez jo volt, tokeletesen egyet ertek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!