Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (30+)! El tudnátok képzelni egy komoly kapcsolatot egy nálatok jóval fiatalabb,18 éves lánnyal?
Olyan, ami nem a szexről szól, hanem a szerelemről.
A lány nem én vagyok, nem kérek privátot.
Megköszönném, ha kort is írnátok. :)
Nem. Nem kezdek ki kis csitrikkel.
36/F
Hát ez mondjuk engem is érdekelne!
Nem azért, mert mindenképp ilyesmire vágynék, csak tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy a 30-40 éves férfiak hogyan viszonyulnak ehhez.
Persze, szerintem hosszútávra ez lehetetlen, mert túl nagy a korkülönbség. Végül is azt lehetségesnek tartanám, hogy egymásba szerethetnek, ha a lány kellőképpen komoly, meg a csaj számára ugye ez jelentheti az abszolút biztonságot egy felnőtt, érett férfi mellett, aki tudja, hogy mit hogyan csináljon és nem egy idétlen "kissrác", a pasinak meg azért lehet pozitív egy ideig, mert egy: azért elég jó "egónövelő", hogy egy ennyivel fiatalabb lánnyal együtt van, kettő: esetleg úgy is érezheti, hogy megfiatalodik mellette, de szerintem hosszabb ideig akkor is lehetetlen. Rengeteg olyan kérdés van, ami miatt tönkremehet egy ilyen kapcsolat (pl.: gyerek-kérdés, generációs különbségek -> más világnézet, a külvilág negatív hatásai, stb.).
18/L
Elképzelni bármit el tudok, de kis esélyét látom.
Túl nagy a korkülönbség, más dolgokra irányul a figyelem.
Bármi lehetséges, csak nem nagyon valószínű.
Nem.
25 évesen nem kezdenék 20 év alattival. inkább az egyedüllét.
én tuti kezdenék 30 felett 18 évessel bár lehet csak most gondolom így :D
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!