Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy elhúzódó hosszas nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elhúzódó hosszas nagy háború után, egy férfi felértékelődhet a társkeresésben?

Figyelt kérdés

A történelemben láttunk rá példát bőven. Nem is kell messze menni, sőt sehova. Az NDK-ban akkora férfihiány alakult ki a 2. vh után, hogy nők 10-15 fős bandákba verődve járták a háború által kevésbé sújtott keleti-országokat, hogy férjet találjanak. Jöttek hozzánk is. Vannak felmenő rokonaim akiknek német feleségük lett így, méghozzá napok alatt kialakult a "szerelem", és család meg gyerekek is lettek a dologból hamarosan. Micsoda véletlen.

Bezzeg amikor olyan sok a férfi, hogy napi 200-an írnak nekik társkeresőn, akkor már nehezebben alakul ki a kémia.

De minden háború után jellemző volt kisebb-nagyobb mértékben ilyen jelenség. A mostani háború is könnyen ww3-á eszkalálódhat, tele vannak a hírek ilyesmivel, pedig már így is elég nagy a baj.

2022. márc. 22. 11:53
 31/94 anonim ***** válasza:
90%
Annyira szomorú hogy a kérdezőhöz hasonló férfiak el is hiszik a hülyeséget amit állítanak.
2022. márc. 22. 13:09
 32/94 anonim ***** válasza:
90%

Bármilyen hihetetlen, engem nem amiatt "zavar" a civilek elleni támadás, mert azon filóuok hogy kivel fogok dugni. Egyszerűem nem mindenki pszichopata hogy örüljön pl. gyerekek halálának. :)

#kérdező

Statisztikát én ahhoz kértem, hogy mi alapján mondod hogy nem tudja eltartani magát a nők 90%-a európában.

2022. márc. 22. 13:18
 33/94 anonim ***** válasza:
0%

1: Nem igaz. Ezt az aktuális piac határozza meg, nem valami állandó tulajdonság. Ennek oka, hogy a csajozás nem úgy megy mint a barátkozás. Minden férfinak van egy értéke és ez alapján választanak a nők. Egyedül a sub5 truecel az aki szinte minden körülmények között kimaradna.

3: Azért izzad a tenyere, mert mindig visszautasítják. Ha piaci helyzet miatt ez változna, a férfi felbátorodna és már nem lenne így.

5: Bármelyik férfi elmondja az én ismerősi körömben is. Ennyi elég is, a szocilógusok kutatásai az elefántcsontoronyban vagy Sztálin hamisított népszámlálási adatai nem érdekelnek. Nem lehet mindenki lexikon és az egyetemi kutatások se fednek le mindent, vagy mondanak mindig igazat. Magyarul fogd be a pofád, inkább válaszolj a kérdésre idióta.

6: Az első fele igaz. Erre is lehetne egyébként alapozni inceleket segítő policy -t. A második fele baromság. A 20 kérdés gyártó meg én vagyok egyébként.

8: Ne trollkodj, fogd be a szád inkább.

9: Az elején van egy értelmes válasz. A nők nem halnak meg egyedül, inkább eltöltenek pár évet egyedül, aztán rájönnek, hogy mégis csak kell szex és leadnak az elvárásaikból. Ez szokott lenni ma is a szingli anyukákkal. Tinder tesztekkel 5 perc alatt belátható, tanulmány nem kell. Nem a saját balf -ból vagyok incel, hanem azért, mert a kinézetem nem éri el a nők mostani indokolatlanul magas piaci elvárását.

10: Igazad van. Miért szerencsére? A férfiaknak olyan a nő fontosságban, mint az étel. Közbe a nők is boldogabbak lennének kapcsolatban, még ha nem is tudják ezt.

2022. márc. 22. 13:20
 34/94 anonim ***** válasza:
15%
Ahogy nézem ez a kérdés is rátapintott az igazságra. A sok normie -nak muszály írnia rá valami baromságot, nehogy visszaöklendezzék a bluepill -t.
2022. márc. 22. 13:22
 35/94 anonim ***** válasza:
46%
Can't keep up with this
2022. márc. 22. 13:22
 36/94 anonim ***** válasza:
15%
32: Az éhező csövest meg nem fogja zavarni. Miért aggódjak más gyerekéért, ha én magam most már a matchig se jutok el közben.
2022. márc. 22. 13:28
 37/94 anonim ***** válasza:
11%

Arról kértünk statisztikát, hogy "Az NDK-ban akkora férfihiány alakult ki a 2. vh után, hogy nők 10-15 fős bandákba verődve járták a háború által kevésbé sújtott keleti-országokat, hogy férjet találjanak.".

Nem kell. Gyakorlatilag a teljes férfi lakosság meghalt. Ez elég is.

"Valamint, hogy "Manapság is a nők 90%-a nem tudja megkeresni a létminimumot, és egy férfira támaszkodik anyagilag":

Ez jogos viszont. Sajnos a mai fiatal nő sikeresebb, mint a vele egykorú férfi és többet is keres. Ez is az oka, hogy a férfi lealacsonyult egy szexobjektummá, miközbe a férfi genetika a provide -olás lenne.

2022. márc. 22. 13:31
 38/94 anonim ***** válasza:
90%

Egy szóval nem mondtam, hogy te kiért aggódj. Jogod van érzéketlennek lenni, nem tiltja a törvény. Arra reagáltam, hogy nem, a nőket nem azért zavarja a mostani helyzet, mert aggódnak hogy kivel kell majd kefélniük. Egyszerűen van, akinek az EQ-ja magasabb a nullánál.

2022. márc. 22. 13:31
 39/94 anonim ***** válasza:
89%

"Sajnos a mai fiatal nő sikeresebb, mint a vele egykorú férfi és többet is keres."

Ne röhögtess már. :DDDD

Forrás? Statisztika?

2022. márc. 22. 13:32
 40/94 anonim ***** válasza:

39: Ez még 2007es. Azóta nagyon sokat romlott a helyzet

[link]

2022. márc. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!