Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tényleg egy komoly elhúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg egy komoly elhúzódó háború lesz a térségben, akkor megfordulhat a nemek aránya? Elképzelhető, hogy olyan lesz az élet mint a 2. vh utáni NDK-ban?

Figyelt kérdés

A 2. vh utáni NDK-ban (láttam egy filmben), hogy olyan volt az élet, hogy 1 fiatal férfira jutott 4-5 fiatal nő. Tehát ilyen Drezda, Kelet-Berlin, Brandenburg vidék környékén olyan volt, hogy a nők kiabáltak ki az ablakból bármilyen férfinak akit megláttak, hogy jöjjön fel szexelni, itt vannak a barátnőim is! Mégegyszer elismétlem: A nők... kiabáltak ki az ablakon, a férfiaknak... a szexért! --- Persze ehhez az kellett, hogy a férfiak 70-80%-a meghaljon a Führer oldalán. Akik viszont nem harcoltak a Führer-ért, azok a háború végén szó szerint a Kánaánban éltek. Most is közeleg egy háború:

[link]

Szinte biztos, hogy háború lesz a környéken. A kérdés csak az, mekkora háború és ez hogyan érinti majd Magyarországot. Valószínűleg nem túl jól, mivel papíron NATO tagállam vagyunk, de borzalmasan rosszak a külpolitikai viszonyaink a többi NATO országgal. Oroszországgal viszont a legnagyobb haverok vagyunk, szóval nem valószínű, hogy ellenük fogunk harcolni. Én valószínűnek tartom, hogy polgárháborúval fogjuk eldönteni, hogy kinek az oldalán harcolunk majd. Mivel van az országban egy szélsőségesen oroszbarát Putyinista elit, a Fidesz, meg van egy szintén népes NATO párti Ellenzék. Ahol pedig polgárháború tör ki, ott külföldi támogatók is lesznek. Szóval jöhetnek majd az orosz tankok meg az amerikaiak ismét a mi hazánkba lövöldözni. Könnyen állhat a bál ha úgy alakul a helyzet Magyarországon.

Én már bebiztosítottam magamat, Bécsben vagyok és itt van az állandó lakcímem is már, nem otthon, tehát én egy NATO és orosz független országban vagyok 100%-os biztonságban, de sokan ezt nem mondhatják el magukról.

De ha tényleg egy elhúzódó, hosszas, Orosz-NATO háború lesz a kelet-európai térségben (ami érintheti hazánkat is bőven), akkor lehet megfordul a nemek aránya? A most még szélsőségesen férfitöbbletben úszó kelet-európában nőtöbblet lehet, a fiatal korosztályban is?

2022. febr. 13. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen van ma is az országban,kalocsa női börtön.

Enyhébb büntetésű férfi elítéltek is vannak a női börtönben.

Én is megfordultam arrafelé.

nos ott tényleg az van körletsétánál pl, hogy a nők mikor a pár férfi sétál az udvaron huzogatják az ablakban a bugyikat le, van aki ki is dobja.

Többit nem írom, de durva élőben.

2022. febr. 13. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Remélem.
2022. febr. 13. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2022. febr. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!