Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örmény-azeri háború esetleges eszkalálódása segíthet kiegyenlíteni a nemek arányát? Könnyebb lesz majd a társkeresés férfiaknak?
Önmagában véve a két ország jelentéktelen ilyen téren. De már Törökország és Pakisztán is az azeriek oldalára állt. Örményország pedig vasárnap értesítette telefonon Valdimir Putyin orosz elnököt a kitört háborús konfliktusról. Így kiéleződhet a török-orosz évszázadok óta fennálló ellentét. Igen ám, csak hogy Törökország az NATO tagállam. Ha háborúba kerül, nekünk is kutya kötelességünk lesz menni a kaukázusi frontra. Ha esetleg kedvet kap az USA is, meg majd Kína, akkor meg már egészen állhat a bál. Jó sok férfi veszítheti életét a kaukázusi pokolban.
Ez segíthet enyhíteni a férfi túlkínálatot a globális társadalomban? Szabad reménykednem, hogy ennek a konfliktusnak a fokozódásával végre nekem is jut majd nő, mert nem lesz annyival több férfi?
Miért kellene orvoshoz mennem? Háború idejét meg főleg utána mindig is sokkal könnyebb volt csajozni. Láttam egy dokumentumfilmet, amiben bemutatták, hogy az NDK-ban a 2. vh. után minden fiatal férfire 3-4 nő jutott. Az erkélyről kiabáltak a nők a férfiaknak az utcán, hogy jöjjenek fel hozzájuk..
Most meg sajnos férfitöbblet van, ennek az ellentettje.
Neked kellene először a frontra menned. Ja és ha kitör a III. Vh. akkor lenne ám igazán kevés férfi! Nem fog a konfliktus eszkalálódni. Amúgy hány nőt nyúltak le előled azeriek, oroszok, törökök, pakik?
Ezzel a felfogásoddal nem csodálkozom azon hogy 0 nő akar veled bármit is. T'od ha ha 100 nő jutna 1 pasira akkor sem mennének szerintem oda hozzád. A te bajod, hogy azt várod a nők menjenek oda hozzád meg hülye is vagy ráadásként.
Igen!Most arathatsz!Sokkal jobb lesz,és becsajozol.
Menj oda a legelső boma nőhöz és mond neki,hogy húzzon sorszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!