Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Badoo-n a FaceApp-os képemmel az első fél órában több mint 68 pasi kedvelt? Tényleg ekkora nagy a konkurencia?
Aki nem tudja mi a FaceApp: képmanipulátor, amivel legeneráltam, hogy néznék ki nőként és azt töltöttem fel képként. Eredmény? Első félóra 68 kedvelés és 3 kedvencnek jelölés. 😄
A vicc, hogy nőként sem vagyok egy nagy eresztés ennek ellenére ilyen könnyen lehet ennyi pasit behülyíteni. Tényleg ekkora lenne a konkurencia? Akit érdekel milyen vagyok csajként annak tudok privátban képet küldeni. 😂
És ugye ezek az urak mind értelmes, normális férfiak, akik komoly kapcsolatot keresnek?
Én ikább foglalt pasisk, alkalmi kapcsolatot keresők, apám korabelik, tanulatlanok, vagy csak simán bunkók.
Normális férfi kevés van.
Miért, pasiķént regisztrálva egyből a diplomás, kereszténykonzervatív, házias szomszédlányok írnak rád, akik szetetnek főzni, 3 gyereket terveznek és örök hűséget fogadnak?
Örülök ha az elküldött üzenetem "látta" státuszt kap (ami azt jelenti hogy a profil után az üzenetet is legalább megnézte.
Amugy meg minél nagyobb a minta annál nagyobb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!