Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rúgassam ki a konkurenciát?
A munkahelyemen van egy nő aki nagyon tetszik. Én is neki. Elhívtam még a nyáron túrázni, meg horgászni. Minden jól haladt köztünk de időközben képbe került egy másik férfi, aki szintén rástartolt a kiszemeltemre. Most ott legyeskedik körülötte. Az a gond hogy arcra is jobb mint én , és a közös üzemi zuhanyzoban láttam hogy a farka is nagyobb. Tuti én leszek félretéve ha így folytatódik.
Mit csináljak hogy eltüntessem a képből ? Nem fogok újra születni helyesebb arccal , magasabbként , vagy 20 centis bottal a jelenlegi 14 helyett. 😐
Fyi: attól, hogy kirúgatod, még nem kerül ki a képből. Sőt, így csak jobb lesz neki, mert legalább a házinyulas duma sem fogja hátráltatni. Inkább tedd el láb alól, te kis pukkancs.
Szórakoztató, mikor selejt emberek a saját tehetségük helyett elnyomással tudnak csak érvényesülni.
Jaj de aranyos vagy, de amiket írtál annek semmi köze nem lesz ahhoz hogy kit választ a nő.
Nem kell jobb arc, nem kell hogy magasabb legyél, és a bot is rendben van.
De mi az istent csináltatok nyáron hogy megállt a dolog?
Ha nem lépsz, lecsapják a kezedről.
Rajtad múlik most minden, nem a külsőségeken.
Te már rég friendzone-ba kerültél, különben labdába se rúghatna az új pasi.
A munkahelyről való kitúrás (mégis milyen indokkal?) meg végtelenül szánalmas elgondolás, és szerintem egyetlen szerelemnek sem akadálya.
A másik jobban bejön neki, te meg is szakadhatsz, úgysem lesz semmi.
Vigasztaljon a tudat, hogy sosem volt esélyed.
Nem feltétlenül elmebeteg, simán lehet, hogy csak tudja azt, hogy "mindig a jobb nyer" - sajnos.
Bár igaz ami igaz előbb-utóbb úgyis jön egy jobb, ezért is végződik minden kapcsolat szinte megcsalással, kivéve talán 50 felett amikor már "úgyis mindegy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!