Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan "nyomod el a konkurenciát? "
Jo barátod van nem mondom.Amugy ha látványosan rá mizdul akk min megfenyegetném higy mi a f...szt akar a csajomtol és max megverném . Ami az enyém azért harcolni kell nem csak a megszerzésért de a megtartásèrt is.
9 éves petike.
Sehogy? Minek?
A párom előtt mindig nyitott az ajtó, hogy elmehessen ha akar, ha már nem bír elviselni.
Bár nehéz lenne ilyesmit kiszúrni nekem, mert az sem tűnt fel amikor belém zúgott egy férfi és körülrajongott. Akkor gondolkoztam el, mikor a 4. teljesen független ember, aki nem ismert egyikünket sem előtte kérdezte, meg, hogy ez a srác szerelmes-e belém, mert totál rám kattant. Akkor megállapodtam a kollégáimmal abban, hogy én nem tudom az ilyen "jeleket" dekódolni.
De ha mégis: páromra hagyom a dolgot. Nagyfiú.
Ahogy az 5-ös írja: sehogy. Bízok a páromban, hogy megfelelően kezeli a helyzetet. Bízom magamban, hogy olyan dolgokat nyújtok és jelentek, hogy nem éri meg elhagyni. És bízom a kapcsolatunkban, hogy nem omlik össze egy ilyen semmiség miatt.
Nem megyek bele ebbe a gyerekes, birtokló, territoriális, megalázó viselkedésbe. A párom majd szépen kezeli, és ha segítségre van szüksége, majd jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!