Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Munkanélküli, krónikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Munkanélküli, krónikus beteg pasiként inkább felejtsem el, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
Jó, nem fogom tudni ellenőrizni, de lányok válaszára vagyok kíváncsi. 27 vagyok, mozgásszervi beteg, tudok futni, kerékpározni, nem vagyok rokkant (még), de folyamatos kezelést igényel, mozognom kell, egészségesen kell étkeznem (piálás, hedonista élet kilőve) és a gyerekem is lehet örökölni fogja (persze ez se garancia és elvileg már jól kezelhető). Viszont én úgy tudom mindenki megtalálja egyszer a párját, nem igaz?

2020. szept. 29. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Nekünk nőknek csak egészséges pasik jönnek be, selejteket levegőnek nézzük.
Minket csajokat ez nem befolyásol, ha mellette normális a személyiséged és van munkád..
Keress olyan csajt, aki szintén krónikus beteg, az való neked!
Előzőnek nincs igaza, mert a gyengéb nők is vonzóak és védelmezhetőek ellentétben egy selejt pasival, aki senkinek nem kell.
Járj hivatásoshoz amint lesz munkahelyed és kefélj ameddig bírja a szervezeted.
Egyáltalán nem zavar, hogy nincs munkád, most válság van, a betegséged pedig benne van a pakliban, nekem nem gond.
28 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

"Viszont én úgy tudom mindenki megtalálja egyszer a párját, nem igaz?"

De még mennyire, hogy nem igaz! :D

2020. szept. 29. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Anyagiak?
2020. szept. 29. 17:22
 3/15 A kérdező kommentje:
#2: Bővebben, mert ebből semmit nem értek. Ha arra gondolsz, hogy legyek sugardaddy köszönöm szépen nem szeretném ha pénzemért eljátszaná, hogy szeret és orgazmusa van.
2020. szept. 29. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

3.-nak.

Nem erről beszélek!

Arról, hogy telik-e lakásra, kajára, meg pelenkára a gyereknek?

Tudod, ÉLETRE?

2020. szept. 29. 17:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Most még nem, de nem feltétlenül kell családban gondolkozni még.
2020. szept. 29. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

5.-re.

Ja. De a villanyszámla, meg a kaja ingyen van?

2020. szept. 29. 17:45
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Elsőnek legyen munkád. Aztán keress egy hasonló betegségben szenvedő nőt. Azt sok boldogsàgot.
2020. szept. 29. 18:56
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Legnagyobb baj a munkanélküliséggel van. Arra nem lehet családot alapozni, de még csak együttlakást sem. Szép az önzetlen szerelem, de senki nem hülye, hogy hagyja magát kihasználni. Ami a betegségedet illeti nem olyan nagy gond, ha nem akartok gyereket, de azért az kicseszés vele, hogy örökölheti...
2020. szept. 29. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Az elsőt jelöltem be, de azért, mert nem volt jobb. Valójában azért, mert nem írod, hogy mi a betegséged. Csak azt, hogy öröklődik. Viszont én szeretnék gyerekeket. Nem most, de most is azt keresem, akivel pár év után a családalapítást is el tudom képzelni.

Kiegészítve azzal, hogy árnyalhatja a képet, ha tudom, mi a baj, milyen életmóddal jár, és ha az ember egyszer szerelmes, sok mindent el tud fogadni. Legfeljebb nem saját gyerek lenne, hanem örökbefogadás.

2020. szept. 29. 21:17
 10/15 anonim ***** válasza:

A nők többségének egészséges férfira van szüksége, lehet ezt szépíteni, de tény, hogy egy maradandó betegséggel hatványozottan nehéz dolgod van. A munkanélküliség még rátesz egy lapáttal. Szerintem jelenleg nem azon kéne törni magad hogy nőt szerezz, mert talán csak több gondod lenne, mint amennyi jelenleg van.

33F

2020. szept. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!