Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Munkanélküli, krónikus beteg pasiként inkább felejtsem el, hogy barátnőm legyen?
"Viszont én úgy tudom mindenki megtalálja egyszer a párját, nem igaz?"
De még mennyire, hogy nem igaz! :D
3.-nak.
Nem erről beszélek!
Arról, hogy telik-e lakásra, kajára, meg pelenkára a gyereknek?
Tudod, ÉLETRE?
5.-re.
Ja. De a villanyszámla, meg a kaja ingyen van?
Az elsőt jelöltem be, de azért, mert nem volt jobb. Valójában azért, mert nem írod, hogy mi a betegséged. Csak azt, hogy öröklődik. Viszont én szeretnék gyerekeket. Nem most, de most is azt keresem, akivel pár év után a családalapítást is el tudom képzelni.
Kiegészítve azzal, hogy árnyalhatja a képet, ha tudom, mi a baj, milyen életmóddal jár, és ha az ember egyszer szerelmes, sok mindent el tud fogadni. Legfeljebb nem saját gyerek lenne, hanem örökbefogadás.
A nők többségének egészséges férfira van szüksége, lehet ezt szépíteni, de tény, hogy egy maradandó betegséggel hatványozottan nehéz dolgod van. A munkanélküliség még rátesz egy lapáttal. Szerintem jelenleg nem azon kéne törni magad hogy nőt szerezz, mert talán csak több gondod lenne, mint amennyi jelenleg van.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!