Ha valaki külföldről települ haza, mennyi idő, amíg munkanélküli segélyhez jut? Valamint mi van, ha krónikus ízületi gyulladás miatt nem tud a közmunkában részt venni?
Hát akkor rábaxtál kedves barátom. Nem kapsz munkanélküli segélyt.
Egyébként nem csak árokpucolós közmunka létezik.
"Ha valaki külföldről települ haza, mennyi idő, amíg munkanélküli segélyhez jut? "
Amint három év alatt ledolgoztad a 360 munkanapot.
"Jól megszedhetted magad te is."
Hát igen. Alaposan. Azért mentem ki egyébként, mert elvették a rokkantnyugdíjamat, így még a lakást sem tudtam fenntartani. 50 fölött a kutyának se kell már az ember, hiába van nyolcféle végzettsége. Kint is csak minijob-ban tudtam dolgozni az állapotom miatt. Azt viszont elviszi a lakbér. Most van annyim, hogy egy lepukkant vityillót tudok venni egy kis zsákfaluban, hogy legalább kertészkedés, állattartás révén a betevőm egy részét megtermeljem. A villanyra, vízre azonban kellene pár ezer Ft havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!