Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan incel párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan incel párkapcsolati piacszabályozás jó lenne, ami csak az online térre terjedne ki?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy hatalomra kerül egy incel kormány, viszont kizárólag az online teret szabályozza. Olyan dolgokra gondolok például, hogy a közösségi médiában nem szabad valódi képet feltenni, vagy hogy állami randiapp lenne, amin az algoritmus a sikertelen férfit hozná előrébb, nem a sikereset, mint most. Ja és lenne egy alacsony heti match limit, így a Chad nem tudna minden más nap más nővel szexelni...

A lényeg, hogy ilyesmikre gondolok. Ez így, hogy csak online szabályozunk, oké lenne feminista szempontból?

2022. márc. 20. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
95%
A nők minden probléma nélkül lemondanának seperc alatt az online társkereső platformokról (már így is sokkal kisebb arányban használják őket). Tényleg nem értitek, hogy nem vagyunk nyomikra szorulva, ha "jut" ideális pasi, ha nem 🤷
2022. márc. 21. 14:02
 52/74 anonim ***** válasza:
2%
51-es: én nem mondanék le. Átlagos nőnek esélye sincs az utcán, társkeresőn legalább van.
2022. márc. 21. 14:05
 53/74 anonim ***** válasza:
19%
52) nem tudom, hol élsz, de átlagos nőkre ez egyszerűen nem igaz 🤷
2022. márc. 21. 14:11
 54/74 anonim ***** válasza:
97%

"Ha a nő nem jut Chadhez meg hight tier normiehoz, utánuk én jövök a sorban."

No akkor ismeretterjesztő céllal, alább találod a személyes hierarchiámat, hogy lásd, hol jössz te a sorban:

Henry Cavill > instamodell pasi > normális, kulturált emberek a környezetemből > a vibrátorom > a másik vibrátorom > tinder profilok átlaga > kicsit ijesztő fazon a bárpultnál > négyeshatos megállójában sikítva hányó punk > Csipkés Zoltán a maunika showból > BRFK körözési listája > te.

2022. márc. 21. 14:19
 55/74 anonim ***** válasza:
88%
Hahaha 54 de jót röhögtem ezen :D
2022. márc. 21. 14:30
 56/74 A kérdező kommentje:
51: Rád lehetséges, hogy igaz is. Azt írom, hogy elég lenne csak az online platformokat beszabályozni rendesen. Mivel ahogy észrevettem, a feminista nők többsége saját állítása szerint nem is nagyon használja ezeket, így ők észre se vennék a szabályozást. Viszont a többieknek az online Chad hunting erősen korlátozott lenne, ami segítene például nekem meg szerintem sok incel társamnak.
2022. márc. 21. 15:06
 57/74 A kérdező kommentje:

"normális, kulturált emberek a környezetemből":

Én ez vagyok. Jelenleg nem jutok nőhöz, mivel a legtöbb nő az első kettőtt rendeli be online.

2022. márc. 21. 15:09
 58/74 anonim ***** válasza:
96%

57

Vagy csak hiszed magadról...azért nem mindegy.

2022. márc. 21. 15:11
 59/74 anonim ***** válasza:
97%
Lelövöm a poént: onnantól max a te fajtád lenne egy ilyen online társkeresőn és mindenki inkább máshogy oldaná meg. Ti ott írogattok egymásnak a kihalt prérin, mi meg csajozunk tovább ahogy eddig is. Te a kis szobádban, mi a nyári Scitec Muscle Beach-en. 😎Kb. ennyit érnél el ha ez a képtelen fantázia megvalósulna.
2022. márc. 21. 15:12
 60/74 A kérdező kommentje:
58: Ha most nem is vagyok ilyen, ez voltam korábban. Ha én is jutok matchekhez, lehet megint rendes leszek, a nő visszaváltoztat amikor összejövök vele. Sok férfival van így.
2022. márc. 21. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!