Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtad volna a párod, ha ilyet tenne, mint a nő a történetben?

Figyelt kérdés

[link]

A nő nem normális és áldozatnak van beállítva. Hogy mehet ki egy ilyen cikk?

2022. márc. 11. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Úristen. :D Ebben a sztoriban mindenki bolond, mindet dobtam volna.
2022. márc. 11. 08:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nevelném a gyerekeimet és nem hagynám, hogy ilyen gonosz szörnyetegek legyenek. És őszintén nem értem az ilyeneket, mint "Zsuzsa", akik ilyen sokáig tűrik, hogy szaros kölykök terrorizálják őket, miközben a szüleik meg olyan hülyék, hogy felülnek a kis taknyok manipulálásának.

Nem föltétlen gondolom, hogy ez a sztori így megtörtént, de sajnos rengeteg az ilyen elvetemült gyerek. Csak nőnek mint a gaz, nem nevelik őket, sőt, ha valaki csak csúnyán mer nézni rájuk a rombolásuk közepette, akkor a "szerető szülők" még őt rángatják meg.

2022. márc. 11. 08:48
 3/14 A kérdező kommentje:

Tuti direkt festékezték össze a cuccokat(én sem gondolom, hogy megtörtént), de akkor is egy 6 meg 8 éves gyerek, akiknek NINCS realitásérzékük, beszélni is jó, ha 4-5 éve tud normálisan, nincsenek egy szinten egy 35 éves felnőtt értelmi szintjével, felfogóképességével, önkontrolljával meg pláne nem. A nőnek ki kellett volna lépnie a kapcsolatból, amikor úgy látta, hogy nem értékelik, bár jó sok túlkapása is volt, szerintem tök oké, ha felveszik szex közben a telefont, ha az ex hív, hátha gond van, sosem lehet tudni, utána már úgysem tud ott lenni az ember fejben, mert mit akarhatott a másik, hátha fontos..

Akár férfi, akár nő reagál ilyen szélsőségesen(és nem áll ki magáért, ha problémája van), illetve nincs benne elég empátia, hogy ne a gyerekeket hibáztassa(ki tudja, mit mondott az anyjuk), az szerintem nem alkalmas párkapcsolatra, sem más emberi kapcsolatra. Elég érdekes, hogy kikerült erre az oldalra egy ilyen cikk, kicsit megijedtem, hogy a többség szerint rendben van, ha kicsinyes módon háborúzik egy felnőtt elsősökkel szemben, és neheztel a párjára, ha az nem csak kéthetente egy hétvégét van a gyerekeivel..

2022. márc. 11. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
No vagyok, így nem tudom, de ilyen apával biztos nem.
2022. márc. 11. 09:11
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Hát szerintem egyáltalán nem reagált szélsőségesen. Szembesítette őket azzal, amivel a szüleiknek már sokkal-sokkal korábban kellett volna, hogy a tetteiknek következményei vannak.
2022. márc. 11. 09:20
 6/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező... Komolyan meg vagy lepődve, hogy a nevezett hölgynek teleszaladt a "f*sza" ezzel a két kis gengszterpalántával? Illetve... Tudod mit? A gyerek eredendően nem ilyen. Arról lehet szó, hogy anyuci-apuci csatározását láthatták premierplánban, aztán váláskor a bíróság odaítélte anyucinak a gyerkeket, anyuci meg a szó legszorosabb értelmében b*szott velük foglalkozni. Apuka meg próbál a gyerekeknek mindent megadni - legalábbis elméletben. Gyakorlatban a gyerekek irányítanak - a sztoriban szereplő hölgynek meg az volt az összes "bűne", hogy megpróbálta őket rendre szoktatni - visszatérően eredménytelenül. Van az a pont, amikor elvesztjük a kontrollt, de ehhez nagyon csurig kell szaladjon az a bizonyos dolog. Alapból mi az, hogy zsarol a gyerek? Meg pumpolná pénzzel a nevelőanyját? Amikor én voltam ennyi idős, ez k-vára nem volt szokás. SEHOL a környezetemben. Kérdező... Ha szerinted ez normális, akkor majd ez a beszélgetés jusson eszedbe, amikor az Örsön/Blahán/Astorián/Ecseri úton találkozol majd ezekkel a "gyerekekkel" 10 éven belül - és éppen a bökő startol a farzsebéből mindkettőnek.
2022. márc. 11. 09:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, és a pasit dobtam volna, még az elején. Nem zavar, ha van gyereke, amennyiben nevelni is tudja. Ha azonban erre alkalmatlan, akkor döntse el, hogy megtanulja, vagy párkapcsolatban él, mert annyira senki nem lehet jó pasi, hogy mindent eltűrjenek miatta a két kis szörnyetegnek. (Imádom a gyerekeket, pedagógus vagyok, de a cikkben leírt viselkedés a gyerekek részéről válás utáni trauma esetén se elfogadható. Az apának kellett van meghúzni a határokat, amit ő láthatóan lesz.rt. Akkor viselje a következményeit egyedül.)
2022. márc. 11. 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet kövezni, de pont azért nem kezdtem sosem gyermekes férfival, mert tudtam, hogy ott már eleve csak második, harmadik helyről indulhatok. Ami nyilván természetes, mert a gyerek az első, de köszi, nem kérek az ilyen kapcsolatból. (Főleg, miután egy randira mégis igent mondtam és másról sem szólt az első randi, csak a két gyerekéről meg arról, hogy szapulta a volt feleségét. Ez megerősített abban, hogy csak gyermektelen férfival ismerkedjek és szerencsére meg is találtam a párom)
2022. márc. 11. 10:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Aki nem tud nevelni, az később sem fog tudni, ezért tökmindegy, hogy van e gyereke, vagy nincs. Sőt jobb is, ha látod, hogy van, akkor legalább nem zsákbamacska, hogy tud e nevelni vagy sem.. Ezért a viselkedésért nem két kisgyerek a hibás, hanem az apjuk. A nő meg túlreagálta, ő felnőtt, a saját viselkedéséért felelős. Nem akarta belátni, hogy a párja hibája (meg az anyuka hibája) az egész, a gyerekekre fogta és rajtuk állt bosszút. Ez kicsinyes és aljas dolog, egy 6-8 éves kb az ember derekáig ér, vagy addig se, alig élt még, az ilyenekért nem ők felelősek, hanem a rájuk felügyelő illetve őket nevelő személy.

Az apa és az anya hibája, nem a kicsiké, mégis a gyerekek szívták meg a felnőtt túlkapását és ők vannak beállítva szemétként, hogy "a pasit szeretem de a gyerekeit.. "

2022. márc. 11. 12:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a sztoriban mindenki hülye. A nő is, az apa is, de a gyerekeket sem tudom sajnálni. Nyilván nem ők tehetnek róla, hogy neveletlen kis tahók, de attól még ez nekik is egy jó lecke volt.
2022. márc. 11. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!