Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobtad volna a párod, ha ilyet tenne, mint a nő a történetben?
Én nevelném a gyerekeimet és nem hagynám, hogy ilyen gonosz szörnyetegek legyenek. És őszintén nem értem az ilyeneket, mint "Zsuzsa", akik ilyen sokáig tűrik, hogy szaros kölykök terrorizálják őket, miközben a szüleik meg olyan hülyék, hogy felülnek a kis taknyok manipulálásának.
Nem föltétlen gondolom, hogy ez a sztori így megtörtént, de sajnos rengeteg az ilyen elvetemült gyerek. Csak nőnek mint a gaz, nem nevelik őket, sőt, ha valaki csak csúnyán mer nézni rájuk a rombolásuk közepette, akkor a "szerető szülők" még őt rángatják meg.
Tuti direkt festékezték össze a cuccokat(én sem gondolom, hogy megtörtént), de akkor is egy 6 meg 8 éves gyerek, akiknek NINCS realitásérzékük, beszélni is jó, ha 4-5 éve tud normálisan, nincsenek egy szinten egy 35 éves felnőtt értelmi szintjével, felfogóképességével, önkontrolljával meg pláne nem. A nőnek ki kellett volna lépnie a kapcsolatból, amikor úgy látta, hogy nem értékelik, bár jó sok túlkapása is volt, szerintem tök oké, ha felveszik szex közben a telefont, ha az ex hív, hátha gond van, sosem lehet tudni, utána már úgysem tud ott lenni az ember fejben, mert mit akarhatott a másik, hátha fontos..
Akár férfi, akár nő reagál ilyen szélsőségesen(és nem áll ki magáért, ha problémája van), illetve nincs benne elég empátia, hogy ne a gyerekeket hibáztassa(ki tudja, mit mondott az anyjuk), az szerintem nem alkalmas párkapcsolatra, sem más emberi kapcsolatra. Elég érdekes, hogy kikerült erre az oldalra egy ilyen cikk, kicsit megijedtem, hogy a többség szerint rendben van, ha kicsinyes módon háborúzik egy felnőtt elsősökkel szemben, és neheztel a párjára, ha az nem csak kéthetente egy hétvégét van a gyerekeivel..
Aki nem tud nevelni, az később sem fog tudni, ezért tökmindegy, hogy van e gyereke, vagy nincs. Sőt jobb is, ha látod, hogy van, akkor legalább nem zsákbamacska, hogy tud e nevelni vagy sem.. Ezért a viselkedésért nem két kisgyerek a hibás, hanem az apjuk. A nő meg túlreagálta, ő felnőtt, a saját viselkedéséért felelős. Nem akarta belátni, hogy a párja hibája (meg az anyuka hibája) az egész, a gyerekekre fogta és rajtuk állt bosszút. Ez kicsinyes és aljas dolog, egy 6-8 éves kb az ember derekáig ér, vagy addig se, alig élt még, az ilyenekért nem ők felelősek, hanem a rájuk felügyelő illetve őket nevelő személy.
Az apa és az anya hibája, nem a kicsiké, mégis a gyerekek szívták meg a felnőtt túlkapását és ők vannak beállítva szemétként, hogy "a pasit szeretem de a gyerekeit.. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!