Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom, hogy más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy más is volt a történetben, vagy csak túlreagáltam?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akivel kezdtem megismerkedni, minden szépen alakult 4 randin voltunk túl, volt szex is, többször nálam is aludt már. Utolsó alkalommal azt mondta, hogy gondolkodnia kell. Ezen türelmetlenségem végett össze is kaptunk,mondtam, hogy így inkább hagyjuk is a dolgot. Elvileg félreértettem, és csak sűrű hete volt, és egyéb dolgai miatt kellett volna neki idő, később ezt le is irta,kvázi megszerette volna beszélni, de ott félre értette egyik mondatomat(azt hitte nem értettem akkor se meg), és akkor inkább elköszönt. Azóta próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de inkább tiltott. Most ennyire türelmetlen voltam, és túlreagáltam a szitut, vagy jól gondolom, hogy más is lehet a dologban?

2021. okt. 20. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Más is lehet a dologban.

Felejtős

2021. okt. 20. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
4 randiból többször nálad aludt? Elég hamar aládfeküdt...
2021. okt. 20. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Szex volt, alapvető kommunikàció nem.

Most meg itt èrtetlenkedünk.

2021. okt. 20. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi erővel a kérdező meg elég hamar felé feküdt :D nem ez volt a kérdés.

Lehet csak össze zavarodott és nem tudta mit szeretne és azt próbálta eldönteni.

2021. okt. 20. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Valószínű, hogy volt valami (ami utána elúszott neki), ami miatt nem mondott egyből egyértelműt. Azért, ha valakit akarok és lefekszem vele, nem zavarodom össze, meg könyvelem el türelmetlenségnek.
2021. okt. 20. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Én akkor mondtam ezt pasinak attól függetlenül, hogy volt-e szex, ha rám tapadt és nem hagyott levegőhöz jutni, mindig forszírozta a folytatàst, hogy többet legyünk együtt, és ha megkértem, hogy vegyen vissza, türelmetlenül, erőszakosan reagált.

Aztán ha másodszor is ezt tolta, akkor köszöntem el és tiltottam.

Szerintem amikor valaki tilt, akkor már eléggé elege lehet belőled.

2021. okt. 20. 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyunk egyformák, én zavarodtam már össze, hogy készen állok e egy kapcsoltra vagy sem, miután lefeküdtünk. Ez van, nem én irányítom hogy mit érzek, azt irányítom én hogy mit kezdek vele.
2021. okt. 20. 11:37
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Amelyik nő azt mondja, hogy gondolkodni akar, annak a fejében már ott a döntés. Általában, ezek a nők már lépnek is tovább.

Szóval, ha legközelebb meghallod egy nőtől, hogy gondolkodnia kell, akkor vedd úgy, hogy a kapcsolatnak vége.

2021. okt. 20. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Amikor azt mondja, hogy gondolkodni kell, akkor nem a munka, egyéb elfoglaltságok miatt teszi ezt. Igen, másik pasi bekavart. Lehet ex jött vissza, vagy párhuzamosan randizott.
2021. okt. 20. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
14%
4 randi, de már szex és ott alvás, ki venne komolyan?
2021. okt. 20. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!