Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom, hogy más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy más is volt a történetben, vagy csak túlreagáltam?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akivel kezdtem megismerkedni, minden szépen alakult 4 randin voltunk túl, volt szex is, többször nálam is aludt már. Utolsó alkalommal azt mondta, hogy gondolkodnia kell. Ezen türelmetlenségem végett össze is kaptunk,mondtam, hogy így inkább hagyjuk is a dolgot. Elvileg félreértettem, és csak sűrű hete volt, és egyéb dolgai miatt kellett volna neki idő, később ezt le is irta,kvázi megszerette volna beszélni, de ott félre értette egyik mondatomat(azt hitte nem értettem akkor se meg), és akkor inkább elköszönt. Azóta próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de inkább tiltott. Most ennyire türelmetlen voltam, és túlreagáltam a szitut, vagy jól gondolom, hogy más is lehet a dologban?

2021. okt. 20. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Párommal 5 éve együtt vagyunk és a 2.ik randin volt szex. Nem ezen múlik..
2021. okt. 20. 13:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, az értelmeseknek ment a pipa

Szexes megjegyzésekre:

- egyrészt minek kell húzni az időt?

-másrészt egyáltalán nem azon múlik, hogy mikor van szex, van aki első randin, és mégis hosszú kapcsolat lesz belőle

2021. okt. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!