Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lennél egy szeretői viszony után a történetben?
Figyelt kérdés
Egy megcsalás után:
-a feleség, aki mindent tud, de marad, pedig belehazudtak az arcába
-a szerető, akinek lettek érzései, de dobva lett, és elhitették vele, számít
-a férj akinek megbocsájtottak, de ő talán még magának is hazudik, milyen is a boldog élet
2021. máj. 9. 19:49
2/13 anonim válasza:
Nem konnyu egyik felnek sem. En az akarok lenni, aki ettol eddig boldog volt, es hogy elmult, vege, az sem szamit. Emberek nem becsulik meg azokat a dolgokat, amik vegeternek, pedig ezek mind adtak nekunk valamit.
4/13 A kérdező kommentje:
1/ én is
2/ igen, egyetértek. mindenből tanulunk. ettől függetlenül nincs olyan, hogy nem fáj
3/ ilyen lehetőség nincs
2021. máj. 9. 20:02
5/13 anonim válasza:
Nem jó a kérdés. Ha a férj hazudik magának, akkor boldog abban a hazugságban, nyilván azért döntött úgy. Én boldog szeretek lenni, és a felsoroltak közül csak az utolsónak van erre lehetősége.
7/13 A kérdező kommentje:
5 Én arra utaltam, hogy aki megcsalja a másikat, egy hiányt pótol
2021. máj. 9. 21:06
9/13 anonim válasza:
#7! Értettem, de ha "hazudik magának arról, hogy milyen a boldog lét", akkor azt hiszi, hogy olyan, amiben most van. Tehát boldog. Ugyanezt a 2 nő közül egyik se mondhatja el magáról.(Legalábbis azt nem írtad, hogy ők is hazudnának maguknak.)
10/13 anonim válasza:
Ebben a sztoriban mindenki sérül. Meg a férj is csak nem vallja be magának. Ha minden rendben lenne a kis kapcsolatában nem lenne szükség 3.ra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!