Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi történetben van amit én látok rosszul?
Jól értem, hogy most először ilyen és egyébként máskor nem viselkedik így? Ha így van, akkor nem értem miért kell még egókérdést csinálnod a dologból és miért nem vagy képes egy kicsit türelmesebben hozzáállni.
Nyilván ha alapból ilyen, az teljesen más téma, de az utolsó soraidból nem ezt veszem ki.
Megértem ha szarul esik, de egyenlőre hagyd békén. Totál. Ne segíts neki. Ha meggyógyul akkor térjetek vissza rá.
Amúgy ha kovidos, akkor bármit csinál nem lesz jobban. Ki kell kinlódni a dolgot és eltarthat 2 hétig. (nálam 2,5 hét volt)
Tényleg rossz volt még olvasni is...
Ne csinálj már semmit, majd a doktor anyukája meg a rokon 'meggyógyítja' telefonon keresztül. Nem kell se húslevest főzni, szépen csinálja meg magának ezeket a hülyeségeket.
Egyébként ilyenkor nem ajánlatos semmit sem enni, mert az emésztés elviszi az energiánk minimum 30-40%-át, az orvosok is pár nap koplalást javasolnak, hogy több energia menjen a fertőzés legyőzésére. Maximum pár szem háztartási keksz a gyógyszer bevétele előtt, hogy azért mégsem üres gyomorra vegye be.
Ha minden 'jól megy', akkor pár napon belül te is beteg leszel, kíváncsi lennék ő mennyire ápolna téged, mert ezek alapján egy önző, egoista mama pici fiának tűnik...
Irány az ágy (nem úgy!), másik szoba, torok beköt, mézes tea, forralt bor / unicum , mert te sajnos mééég betegebb vagy. Kapja be az ilyen nyomorult, elkényeztetett kis bunkó.
A legjobban azt fájt olvasni, hogy az anyjával amiatt bánt normálisan, mert őt szereti.
Nincs az a covid, ami miatt ne ez visszhangozna bennem még nagyon (nagyon!) sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!