Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lenne a leghelyesebb cselekednem, ha nem érzem azt, hogy ez a nő lenne az "igazi" számomra?
Mindketten 25-30 között. Még nem történt köztünk semmi fizikális, de már a határon vagyunk.
Ez a nő 2,5 évvel ezelőtt, mióta első nap meglátott, megnézett magának. Azóta nagyon odavan értem és kitartó módon próbál megszerezni, de eddig nem jött össze, mert vagy mással volt foglalt a szívünk vagy nem találkoztunk eleget.
Most viszont úgy döntöttem, hogy megadom az esélyt. Tetszik valamennyire, teljesen rendben van, jó nő, de nem érzem azt az extrát. Úgy érzem jól meglennék vele, de nem látom benne azt, hogy ő lenne az "igazi", a megfelelő párom hosszútávra, miközben ő olyan hangulatban van irántam, mint aki végre megtalálta élete párját, más férfiakban csalódott de én vagyok számára a nagy Ő. Ez nagyon jól esik nekem, de (egyelőre) én ezt sajnos nem tudom viszonozni, és nem tudom, mitévő legyek. A lehető legjobb bánásmódot érdemli ezek után, hazudni nem szeretnék neki, kihasználni nem szeretném.
És így nem tudom, mitévő legyek. Az lenne-e jó, ha elmondom neki, hogy mi a helyzet (tehát tetszik de semmi különös), vagy inkább hagyjam és adjak még több esélyt, hátha időközben jobban belé szeretek, vagy ne hitegessem mert később még fájdalmasabb lenne neki szembesülni vele, hogy én nem látom benne azt, amit ő bennem.
Úgy érzem a következő találkozásunkkor bármi megtörténhetne azaz szex is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!