Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, hogyan kerestek/találtatok igazi társat?
Rólam: 27 éves nő vagyok, túl több 1-2 éves kapcsolaton. Úgy érzem lenyugodtam, már nincsenek extrém igényeim. Igényes vagyok, sportos, házias, tanult.
Mire figyeltek párkeresésnél?
Hol/hogy kerestek társat?
Amire eddig figyeltem: legyen önálló (ne anyuci pici fia), legyen képzett, tudjon befúrni 2 szöget ha kell, legyen kellemes szexuális téren, legyen nagyvonalú+ fogadja boldogan amikor kedveskedtem neki (étellel például) legyen kellemes beszélgető partner.
"tudjon befúrni 2 szöget ha kell"
Bocsi, de anyuci pici fiaként ez még nekem is szemet szúrt:
Nem vagyok egy ezermester, de a szöget én nem fúrni szoktam, azért na!
Neten
- tetszen kulsore
-legyen egyeduállo, önállo
- legyen értelmes, tudjon írni, reflektálni arra, amiket írok, legyen értőképes, es a beszelgetéseink engem elgondolkkdtat megmozgat, egyszeruen jo vele es konnyedén megy a társalgás
- komoly ffi legyen (az idiota srácok akik állandoan röhögő smylekat kuldenek, vagy a vonzalmat kémiát a neten akarják elérni ahelyett hogy személyesen hódítana csókolna vagy bármi, ehelyett a neten nyaggat arrol hogy majd megcsókolhat e ha talalkozunk meg az ilyen kaliberek mind kiesnek helyből)
- keresse a társaságom engem, ne engem kapartasson
- kezelje lazán, ha nem írok naponta, ne hisztizzen (ez miatt is esett mar ki srac. Nem hódít nem randira hív! Hanem hisztizik ha nem írtam. Sok eszuk lehet..)
- legyen határozott döntésképes, ne hezitáljon, ne legyen instabil hanem menjen "egyenesen eltökélten előre" a kapcsolatban.
- közel legyen, spontán legyen barmikor osszefuthatunk, rugalmas legyen napkozben is érjen rá, azaz valahol egyezzen az életritmusunk, életmódunk
- legyen "vadász", karakán ffi es ne egy puhap.cs
- legyen szocializalt (habár ritka aki nem az)
- legyen kocsija jogsija(nekem 17 éves korom óta van nő létemre meg egész gyerekkoromban is volt kocsink a szuleimnek is. Nálam ez alap)lehozó nekem egy buszozós, vonatozós komoly ferfi. Illetve a kettőt össze sem tudnám tenni.
- tudjon főzni, ne házicsicskát keressen. Bennem azt mondjuk úgysem talál senki.:D
- imadja a szexet, gyakran is, legyen jó az ágyban, lehetőleg nagy méretekkel rendelkezzen.
Es számomra azinte felfoghatatlanul hihetetlen, de ilyen letezik.
Kapásbol első nap már ossze is jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!