Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Ezelőtti életemben, akkor megtaláltam az Igazit, de elveszítettük egymást, amikor a Holdkirályság összeomlott és a mostani életben pedig még nem találtunk egymásra. Azóta is keresem, az Igazit ^.-
3/10 anonim válasza:
én egyszer megtaláltam de leesett.
5/10 anonim válasza:
Még keresem de a google sem dob ki rá semmit :P
Ha meglesz szólók :)
6/10 anonim válasza:
25 évesen.Azóta a férjem és tudom,hogy ő nekem lett kitalálva. :) Te mennyi idős vagy?
7/10 anonim válasza:
Én nem találtam meg, és nem is hiszek az "IGAZI"-ban, mert olyan szerintem nem létezik...
9/10 anonim válasza:
Én 19 és 20 évesen is azt hittem megtaláltam. Most 21 évesen, harmadik nekifutásra, nem nagyon hiszek már igaziban... Pedig eddig mindig csak komoly kapcsolatom volt...
10/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2013. szept. 2. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!