Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk es lanyok! Ti ugy talaltatok meg az igazit h kerestetek, vagy inkab az igazi talalt ratok? Es mikor megtalaltatok, voltak ketsegeitek? Hol, mikor es hany evesen talaltatok ra?
Nem kerestem, 23 évesen jött, és imádom, mindenem odaadnám érte. :)
Sokszor gondoltam rá: magas, zöldes szemű, barnás hajú - ezzel szemben picit alacsonyabb, kékesszürke szemű, barna hajú :)
Először voltak, mert külsőre hümm-hümm, aztán annyira megfogott a természete hogy elmentem az újabb randikra, végül beleszerettem :)
Először télen, a vilimegállóban, onnan mentünk teázóba, de sms-ben hívott el.
16 éves voltam, ő pedig 19 és a gimiben találkoztunk először. :)) Egymásba botlottunk, nem keresgélt akkor éppen egyikőnk sem. :) Összeakadt a tekintetünk, elkezdtünk beszélgetni, aztán a többi már alakult.
Nekem annyiban voltak kétségeim, hogy "ez tényleg valóság? túl szép, hogy igaz legyen...":D
De igaz volt, azóta eltelt 6 év, most tervezzük, hogy összeköltözünk. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!