Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ywerd kérdése:
Szerintetek létezik az 'igazi'?
Figyelt kérdés
Kérlek kort is írjatok,és ha lehet indokoljátok miért gondoljátok így.Sok kérdésben olvasom,hogy még keresem az 'igazit'2013. júl. 17. 17:08
4/19 anonim válasza:
Szerintem több is van. Én már megtaláltam az egyiket... persze azóta szétmentünk.
6/19 anonim válasza:
Nem, és igen. Több potenciális "igazi" létezik. Számomra bárki lehet igazi, akivel közös hullámhosszon vagyunk, közös az értékrendünk, és megvan a testi-lelki-szellemi összhang. A többi pedig már rajtunk múlik, hogy mit tudunk kihozni belőle. :)
7/19 anonim válasza:
azt hittem, hogy nem, aztán megtaláltam, de elcsesztem és most sírhatok
szóval ha létezik, akkor is arra vannak ítélve a szerelmesek, hogy ne legyenek végül boldogok, persze kivételek vannak
8/19 anonim válasza:
Biztos van a Földön mindenkinek egy olyan párja, akivel a 7 milliárd emberből a legeslegjobban összeillenek minden téren. Annak a valószínűsége, hogy ezt megtalálod kb. 0 :D
9/19 anonim válasza:
Igen létezik, csak az enyém Madagaszkáron született és meghalt 4 évesen tífuszban. Megszívtam. 17f
10/19 anonim válasza:
PencroftTivald te is szereted Rejtő Jenő westernregényeit? :DD
amugy meg biztos létezik csak senki sem találja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!