Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az 'igazi'?
Nekem pl. volt már elég kapcsolatom (házasság is) ahhoz, hogy tudjam, mit keresek egy pasiban. Nem 5 kilón, meg 5 centin múlik, hanem azon, hogy legyen azonos az értékrendünk, életstílusunk, gondolkodásunk.
Pl. nem tudom olyan pasival jól érezni magam, akivel nem azonos a kommunikációs stílusunk, vagy más a szexkultúránk, stb. És igen, kevés olyan van, akivel összepasszolunk. Ha itthon ültem volna, és vártam volna a sültgalambot, vagy azt vártam volna, hogy szembejöjjön velem az utcán, akkor soha nem találok számomra megfelelő partnert. De pl. neten ismerkedtem (elég intenzíven, tehát napi 2-3-5 pasival is dumáltam hónapokig), és sok-sok beszélgetés után sikerült olyat találni, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak és az elképzeléseink is hasonlóak a jövőt illetően.
Szerintem létezik, mivel én megtaláltam:) Neten ismertem meg, egy sokak számára cikinek tartott helyen: egy társkeresőn!
De nem érdekel mit gondolnak mások. Én tettem azért, hogy megismerhessem, 5 évig szenvedtem rossz kapcsolatokban, vagy épp egyedül, magányosan, de elég volt!
Nem csak ültem otthon, és az is igaz, hogy nem a szokványos módon hozott össze minket a sors, de az biztos, hogy ennyi véletlen nem történik csak úgy, mint nálunk, a megismerkedésünkkor.
Azóta eltelt 3 év, házasok vagyunk és nagyon boldogok. Soha senkivel nem volt meg az az összhang, szerelem, testi - lelki kapcsolat, mint vele!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!