Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik az 'igazi'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ywerd kérdése:

Szerintetek létezik az 'igazi'?

Figyelt kérdés
Kérlek kort is írjatok,és ha lehet indokoljátok miért gondoljátok így.Sok kérdésben olvasom,hogy még keresem az 'igazit'

2013. júl. 17. 17:08
1 2
 11/19 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Szerintem is több létezik. A számok törvénye alapján kell lennie x számú embernek, akikkel nagyon egy hullámhosszon vagyunk és testileg-lelkileg nagyon boldoggá tudjuk tenni egymást egy életen át. Az, hogy melyikőjükkel találkozunk talán csak a "szerencsén" múlik, vagy nem tudom...
2013. júl. 17. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát hogy a fenébe ne létezne? Az igazi???? Persze, hogy létezik. Csak az létezik igazán. Fizikailag értem. Tehát a térben és időben van az igazi benne.
2013. júl. 17. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy igen, aztán megtaláltam, együtt voltunk 4 évig és elhagyott szóval most már nem hiszek benne. Szóval olyan nincs, hogy csak 1 igazi van az életben.
2013. júl. 17. 17:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Megmondom mért kérdezem: rengeteg nőnél tapasztalom,hogy a romantikus regények átmossák az agyukat,és valami homályos elképzelésük van az 'álompasiról' aki bejön a képbe és tökéletes lesz.És ennek a képnek egyszerű halandó nem tud és nem is nagyon akar megfelelni.És sok nő írja itt is ,más fórumokon is ,hogy még nem találta meg az igazit.Elképzelem hogy az ilyen nők,ha már nem férsz bele a képbe (5 cm rel vagy 5 kg mal eltérsz az 'ideálistól) még ki se nyitod a szád már lepattintanak.Utána meg panaszkodnak hogy nem találnak senkit.Erről mi a véleményetek?
2013. júl. 17. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem pl. volt már elég kapcsolatom (házasság is) ahhoz, hogy tudjam, mit keresek egy pasiban. Nem 5 kilón, meg 5 centin múlik, hanem azon, hogy legyen azonos az értékrendünk, életstílusunk, gondolkodásunk.

Pl. nem tudom olyan pasival jól érezni magam, akivel nem azonos a kommunikációs stílusunk, vagy más a szexkultúránk, stb. És igen, kevés olyan van, akivel összepasszolunk. Ha itthon ültem volna, és vártam volna a sültgalambot, vagy azt vártam volna, hogy szembejöjjön velem az utcán, akkor soha nem találok számomra megfelelő partnert. De pl. neten ismerkedtem (elég intenzíven, tehát napi 2-3-5 pasival is dumáltam hónapokig), és sok-sok beszélgetés után sikerült olyat találni, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak és az elképzeléseink is hasonlóak a jövőt illetően.

2013. júl. 17. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha létezne, de én nem hiszek benne. Ha meg igen, tuti soha nem találom meg...
2013. júl. 17. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek már benne! Úgy gondolom ha valaki Igazi, akkor vele nem ronthatjátok el, hisz egymásnak vagytok teremtve... Ha mégis szétmentek akkor annál van egy nagyobb ő valahol szerintem de úgy gondolom minden ilyen találkozásból élethosszi kapcsolat lesz akár párként akár barátként de a lelki kapocs köztük megmarad.
2013. júl. 17. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem létezik, mivel én megtaláltam:) Neten ismertem meg, egy sokak számára cikinek tartott helyen: egy társkeresőn!

De nem érdekel mit gondolnak mások. Én tettem azért, hogy megismerhessem, 5 évig szenvedtem rossz kapcsolatokban, vagy épp egyedül, magányosan, de elég volt!

Nem csak ültem otthon, és az is igaz, hogy nem a szokványos módon hozott össze minket a sors, de az biztos, hogy ennyi véletlen nem történik csak úgy, mint nálunk, a megismerkedésünkkor.

Azóta eltelt 3 év, házasok vagyunk és nagyon boldogok. Soha senkivel nem volt meg az az összhang, szerelem, testi - lelki kapcsolat, mint vele!

27/N

2013. júl. 17. 18:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Honnan veszítek ezt a biztos szöveget? Ott voltatok a világ teremtésekor? Ejha, az nem semmi kis party lehetett, engem miért nem hívtak meg?
2013. júl. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!