Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik a nagy Õ, más néven az igazi?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 07:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valahol biztosan igen,csak az már másik kérdés,hogy az élet ad-e rá lehetőséget,hogy megismerd.
2013. máj. 21. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Létezne az biztos, de az esély rá, hogy neki is te vagy....hát reménykedni lehet igaz?
2013. máj. 21. 07:35
 3/11 anonim ***** válasza:
biztos létezik. csak nem mindenki találkozik vele egyből. én most 21 évesen ismertem meg.legalábbis úgy érzem.
2013. máj. 21. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Én hiszem azt hogy egyszer összetalálkozom azzal a nővel akinek nevetve teszem életem a kezébe. :)
2013. máj. 21. 07:37
 5/11 anonim ***** válasza:
létezik, de nem te fogod megtalálni hanem ő téged.
2013. máj. 21. 07:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Létezik, de ha csúnya fiú/férfi vagy, akkor még ő se fog veled összejönni.
2013. máj. 21. 08:14
 7/11 anonim válasza:
Hát persze!Csak hát a sors...
2013. máj. 21. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos le fogtok pontozni, de szerintem nem. Vagy ha létezik is, több van belőle.

Mert én úgy képzelem el a nagy Ő-t, hogy egy olyan férfi/nő, akivel nagyon jó a kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, életünk végéig kitartunk egymás mellett. Ilyen kapcsolat márpedig elég sok létezik, még a mai, válásokkal teli világban is. Konkrétan a közeli ismerőseim közül 3 olyan párt ismerek, akiknél szinte minden tökéletes, fantasztikus a kapcsolatuk hosszú évek óta. Ők vajon megtalálták a nagy Ő-t, az egyetlent a világon, több mint 7 milliárd ember közül? Az a bizonyos nagy Ő pont Magyarországra, pont a saját városukba született? Honnan tudják, hogy nem egy ausztrál birkapásztor, vagy egy kubai szivarkereskedő a nagy Ő?

Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem a világban sok olyan ember van, akivel boldogan le tudnánk élni az életünket. Szerencsések vagyunk, ha találunk egy ilyen Ő-t a sok közül, akivel ki is alakulhat a kapcsolat.

2013. máj. 21. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Számomra nem!
2013. máj. 21. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha utánaolvasol a karmikus pároknak(én amúgy nem tudom, hiszek-e ebben, vagy csak nagyon el szeretném hinni, és azért beképzelem magamnak), akkor a nagy Ővel mindenképp összefutsz életed során, és érzed is azt.

17/L

2013. máj. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!