Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen találtátok meg az igazi párotokat?
Figyelt kérdés
Akivel összeházasodtatok, és gyereketek lett?
Légyszíves a nemedet is írd le!
2018. ápr. 21. 17:29
2/4 anonim válasza:
Az mire biztosíték?
Szerintem nincs olyan, hogy igazi.
Házasok ugyan nem voltunk, 14 voltam, mikor összejöttem az exemmel, 21 voltam, mikor megszületett a lányunk, és 24, mikor szétmentünk. (azaz 10 évet voltunk együtt.)
Utána eltelt majdnem 3 év, azalatt voltak kapcsolataim, (az egyik életre szóló nyomot hagyott bennem, olyan mélyet, amit a 10 éves kapcsolat SEM.)
Ezután jött a párom. Élettársi kapcsolatban élünk, a második közös gyereket várjuk.
De biztosíték semmire nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!