Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért az igazit keresik, mikor fogalmúk nincs hogy mi az?
Mi ez a hülyeség hogy 16 évesen már valaki az igazit keresi?
Tényleg logikus egyesek szerint 0 tapasztalattal, úgy hogy az illető nem is élt megházasodni?
Élés alatt nem arról van szó hogy le kéne feküdnie füvel fával.
Úgy belemenni egy kapcsolatba hogy, az illetőnek fogalma nincs róla mi jó neki. Mik a valós vágyai és mik azok amiket csak a filmekben lát. Hát az finoman szólva se okos ötlet.
Értem, amit mondasz, de próbáld női szemszögből nézni. Ha valakiről nem képzelhető el, hogy végleg vele tudnék maradni, azzal miért kísérletezgetnék?
Az sajnos gyakori, hogy akarsz valakit és aztán rájössz, hogy mégse, de az nagyon ritka, hogy valaki nem annyira fog meg, aztán mégis.
Miért mit keressek?? a lúzereket? 16 evesen is tudtam már, hogy egy okos, jól kereső, tanult, dolgos, kedves, odaadó, családcentrikus, FÜGGETLEN férfit szeretnék magam mellé! E szerint kerestem, eszerint randiztam! Miért pocsékoltam volna az időmet mondjuk egy csóró lúzer mellett? Mh.?
Egyébiránt pedig, abban az időben, mig nem volt ilyen, elfoglaltam magamat. Kepeztem magamat, nyelveket tanultam. (Ezért beszélek 4 nyelven most)
Neked van fogalmad róla, hogy mi az, esetleg meg is találtad?
Én speciel nem hiszek benne. 16 évesen sem hittem.
10 pontos kérdés:9.
Befolyásolja a biológia, a társadalmi megfelelési kényszer, stb.
"Ez legtöbbször azt takarja, hogy olyan férfit keres, akivel el tudja képzelni a jövőjét, nem akar tingli-tangli, értelmetlen laza kapcsolatokba belemenni."
Ja 30 felett mikor már fogynak a jelentkezők és kattog a vekker :D
"okos, jól kereső, tanult, dolgos, kedves, odaadó, családcentrikus, FÜGGETLEN férfit szeretnék magam mellé"
Ehhez képest kizárólag olyanok mellett szenvedtek akik ennek a tökéletes ellentéte XD pusztán azért mert az izgi.. nagyon igaz az h amit egy nő mond h mit akar annak pontosan az ellenkezőjét kell csinálni 😂
Egy kérdésben két valótlan állítás. Igen szép teljesítmény?
"Úgy belemenni egy kapcsolatba hogy, az illetőnek fogalma nincs róla mi jó neki. "
Ellentétben a fiúkkal?
Igen vicces gyerek vagy. Vagy inkább buta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!