Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők, van fogalmuk róla, mekkora fájdalmat okoznak ezzel?
Az oldalon és a kinti életben is gyakran hallani az ítéletalkotást másokról. "amelyik férfi xy éves korára nem ért el ezt, nem rendelkezik komoly kapcsolattal, azzal nagyon komoly baj van."
Namármost. Sok embernek nem úgy alakul sajnos az élete, ahogyan szeretné. Ettől még jó emberek és rendben vannak. Mások nagyon nincsenek rendben, mégis sokminden bejön nekik, főleg a nők terén.
akkor viszont milyen alapon mernek Ítéletet mondani a nők, mikor semmi nem fekete és fehér?
"Ettől még jó emberek és rendben vannak."
Nem, nincsenek rendben. Csak ha ezt belátnák, akkor esetleg bizonyos dolgokon változtatni kellene.
Ezt most úgy írom - nőként - hogy nekem sem esett valami jól, amikor kénytelen voltam szembesülni a hibáimmal, azzal, hogy bármennyire is hitegetem magam, valójában nem vagyok rendben, magamat áltatom. Ha rendben lennék, akkor az életem is rendben lenne.
Úgyhogy kénytelen voltam befejezni az önáltatást és kőkeményen dolgozni magamon, mert soha nem késő.
Egyébként azt aláírom, ez nem a te hibát. Az ilyesmit általában gyerekkorból hozzuk, de ez egyáltalán nem ment fel, mert nagyon sokan hordozunk különféle defekteket, de aki nem is akar változtatni, csak ül kényelmesen a maga kis világában, és elvárja, hogy mások tolerálják, az meg is érdemli! Egy évvel ezelőtt én is ezt vártam, hülye voltam. Örülök, hogy tudtam változtatni rajta!
Azzal a lánnyal, akinek meg x éves koráig nem volt még komoly kapcsolata, azzal valami komoly gáz lehet, hogy senkinek sem kellett, mert hát minden lány akkor szerez magának pasit, amikor akar... Ez mennyivel jobb?
Azzal van a baj, akin nem is látszik, hogy bármire is törekedne az életben és csak sajnáltatja magát, kifogásokat keres.
Első vagyok, és annyit még hozzáfűznék, hogy ok, ez egy adott helyzet, hogy nem volt még kapcsolatod. De gondolj csak bele: a korodbeliek túlnyomó többségének már volt. Akinek pedig már volt, az joggal "várja el", hogy a párja vele egy "szinten" legyen tapasztalatban.
A kapcsolatokban kezdők általában nem tudják kezelni a felmerülő konfliktusokat, ahogy jönnek a "szürke hétköznapok", máris problémákkal szembesülnek. És ezt a másik félnek nagyon nehéz ám megélni! (Voltam ilyen helyzetben, nagyon rossz volt!) Tehát mondhatnám azt is, hogy te milyen alapon várod el, hogy egy ilyen helyzetet valaki felvállaljon a két szép szemedért? Persze, van olyan szituáció, amikor megéri, de ahhoz más területeken kell nagyon-nagyon kompenzálnod a kapcsolatok hiányából fakadó hátrányokat! Ergo valamiben kiemelkedőnek kellene lenned. Az vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!