Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondható hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben van ma az aki nőnek születik?
Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat
A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe
A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik
Szexpartner keresésben előnyben van, aki nőnek születik, de párkeresésben sajnos nem.
Én tudom, hogy sok embernek tetszem (mivel közlik is), de sok köztük a nyomulós, féltékeny alak.
Teljes mértékben egyetértek az 1-es, 7-es, 8-as, 10-es és 11-es válaszolóval! ☝🏻
Nekem volt olyan esetem egy buliban, hogy a srác nyomult. Szépen mondtam neki, nem vagyok vevő a dologra, hagyjon békén! Ő csak folytatta... Akkor már bunkóbban válaszoltam, hogy kopjon le! Erre elkapta a nyakam és a falhoz szorított, természetesen szitkozódva, káromkodva, engem mindenféle ri#ancnak ócsárolva... Kérdező, az ilyen helyzeteket is irigyled vagy csak a könnyen kapható szexet? 🙂
De ha szeretnéd, mesélek neked még jó pár ehhez hasonló sztorit nagyon szívesen, meg szerintem nagyon sok nő tudna még ilyeneket.
12-es voltam
"Kimondható hogy a párkeresésben egyszerűen előnyben van ma az aki nőnek születik?"
Párkeresésben nem, szexkapcsolatban igen.
"Mindig a ferfiaknak kell kezdemenyezni úgyis es a nőnek csak annyi dolga h a sok jelentkezobol kivalasztja a neki legjobbat"
Nem mindig, ritkán a nők is kezdeményeznek, viszont számukra gyakran ciki, mert sok férfi elmenekül, amennyiben egy nő kezdeményez. Egyébként is, nem kell kezdeményezned senkinél, csak akitől akarsz valamit, mi abban olyan nehéz?
Nem minden nő válogathat, van akinél senki se próbálkozik be, más esetekben meg lecsúszott, sokkal idősebb, egyáltalán nem vonzó, buta, nem szimpatikus a felhozatal. Te előbbre lennél, ha 60+ éves, lecsúszott Gizikék próbálkoznának nálad, avagy olyan nő, aki egyáltalán nem az esetet se külsőleg se belsőleg? Jó lenne "válogatni" közülük? Több lány ismerősöm van, aki évekig egyedül volt, illetve akiknél csak apókák próbálkoztak be.
"A nőknek lehetnek elvarasai egy ferfinak mar kevesbe"
Nekem férfiként is vannak elvárásaim, ha neked nincsenek, az a te dolgod. El nem tudom képzelni, hogy valakivel csak azért legyek kapcsolatban, mert nő.
"A nőknél meg akkor is több ferfi probalkozik ha épp van párja vagy csak szimplán magányra vagyik"
Ez nem teljesen így van. Egy értelmes férfi csak akkor próbálkozik be, ha úgy látja kölcsönös a szimpátia, azaz mindkét fél ad jeleket, hogy akar valamit a másiktól. Amiről te beszélsz, azok a hülyegyerekek avagy a szexkapcsolatot keresők, akik mindenkinél bepróbálkoznak. Melyik nő akarna ilyen férfitól párkapcsolatot?
Általánosságban el lehet mondai, hogy egy nők szabályozzák a szex piacát, viszont az elkötelezett hosszú távú kapcsolatét (=házasság) a férfiak.
Egy nő bármikor kaphat szexpartnert, de nagyon sok nő házastárs és hosszú távú kapcsolat nélkül marad, főleg azok a nők, akik magasabban képzettek és anyagilag jobban el vannak eresztve az átlagnál, mert ők nem mennek hozzá akárkihez, és a potenciális férjek piaca szűk számukra. A nagyvárosokban, ahol ők laknak, eleve kevesebb a férfiak száma is.
Ezzel ellentétben sok férfi pedig gyakorlatilag csak fizetett szexhez tud hozzájutni, főleg az alacsonyabban képzett, vidéki férfiak, ezeken a helyeken alapból kevesebb a nő is.
12, 13.
Férfiként próbáltak már a nyílt utcán fényes nappal megkéselni, de ért az életben más durva agresszió is.
Az erőszaknak a párkereséshez nem sok köze van, ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyesmi megtörténhetett veled.
A kérdésre válaszolva, inkább arról van szó, hogy a vonzó embereknek nemtől függetlenül könnyebb párt találni, de ez olyan egyszerű "törvényszerűség", mint hogy akinek több pénze van, több dolgot megvehet.
Ronda nőnek lenni meg pont akkora szívás, mint ronda férfinak.
Kérdező, ez nem egészen van így!
A nő jelez, a férfi lép, a nő dönt. A női jelzések nagyon fontosak a párválasztásban! Arra tud egy ferfi rámozdulni. Nem vakon kell próbálkozni. Elvárásai mind a férfinak, mind a nőnek vannak, kölcsönösen mérik egymást a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!