Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a velem egy korú nőket túl idősnek találom magamhoz képest?

Figyelt kérdés

40 éves férfi vagyok és azt tapasztalom, hogy a 40 év körüli nők (gyakran a 30-35 évesek is) teljesen elhanyagolják magukat, úgy néznek ki mint egy 50-60 éves.

Jó persze nem mindenki, de gyakran ez a helyzet.

Vagy lehet én látom rosszul, vagy az én értékrendemmel van probléma.

Egyszerűen (általánosságban mondom) nem tudom elképzelni, hogy egy velem egy korú nővel éljek, mert olyan mint ha az anyámmal lennék együtt.

Velem van a baj, vagy más is így látja?

Lehet a nők is pont így látják csak a férfiak tekintetében?

2022. márc. 5. 08:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
83%

Nálam nem aktuális a társkeresés. Lehet, hogy ezért, de 40-es nőként egyáltalán nem látom öregnek a korosztályom. A régi gimis osztálytársaim alig változtak. Egy pár ránc, más frizura, jobb ruhák, de arcra, hangra ugyanaz. Most volt a fiam szalagavatója, sok tanárral, pár évfolyamtárssal összefutottam, és összeálltunk egy gyors csoportképre.

A többségen ennyi idősen nem a kor hagy még nyomot, hanem az életmód. Aki áltsuli óta cigizik, szakmunkás óta iszik, azon ez látszik: fakó arc, hiányos fogak, pluszkilók. Sokan köztük elváltak, és ez is biztos, hogy nyomot hagy.

20 éve vagyunk együtt, és egymást is vonzónak látjuk.

20 évesen azt hittem, hogy aki elmúlt 40, az öreg, mindene fáj, állandóan beteg, mert ezt láttam otthon. De most nem: sportolunk, kirándulunk, táncolni járunk, új hobbikat probálunk ki, tanulunk, és még azt érzem, hogy tele vagyunk energiával. Nem olyan a mellem, a hasam, mint tiniként? Na bumm, 25 évesen szültem a legkisebbet, akkor se volt már olyan, de ettől nem lettem 25 évesen öreg.

Hagyjuk már ezt a gyászt, hogy 40 éves embereket akartok temetni. Még 40 év hátravan az életemből. Valószínűleg a nyugisabb fele.

Azt pedig nektek kell elfogadni, hogy a párkeresés időszaka a fiatalság. A gyerekvállalásé is. Ahhoz már lehet, hogy valaki 40 felett öreg. De ez meg nemtől független.

2022. márc. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!