Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkersőn miért alapelvárás a 190 cm magasság a férfiaknak?
177 cm vagyok és ez kevés a társkeresőkön.
Azt még megértem, hogy a 180 cm-es nők nem akarnak alacsonyabb pasit, mert ugye magassarkúba járnak mindenhova és muszáj levonni a pasi magasságából 10 cm-t. Tehát én így a nők szemébe 160 cm vagyok (A magassarkú miatt).
De azt nem értem amikor a 150-160 cm es csajok is elhajtanak, hogy alacsony vagyok, amikor 20 cm-el magasabb vagyok náluk.
Élőben fel sem tűnne nekik, hogy most 177 vagyok vagy 190. Ki az a csaj akinek ez feltűnik élőben?
Miért vannak ennyire a magasság témára a nők ráizgulva?
egyik haverom 192 cm. És jönnek állandóan neki a nyáladzó szivecskés emojik amikor megemlíti a magasságát.
Nálam meg általában eltűnnek amikor mondom, hogy 180 alatt vagyok, vagy pedig mondják hogy hát az kevéske, mert ők még magassarkút is akarnak húzni úgy meg már nem elég, mert nem néznénk ki jól.
Azt már nem is említem, hogy van aki meg a farok méretre kérdez rá, komolyan a férfiak már csak számok a társkeresőn? Kor magasság súly farokméret, fizetés nettóba? És ha ezek stimmelnek, akkor esetleg meghívhatom egy vacsorára, amit én fizetek?
33 már ne is haragudj, de csak azért, mert magas vagy, semmilyen nőnek nem kell kezdemènyeznie nàlad. Ha te szeretnèl barátnőt, akkor emeld meg a valagad, és ne arra várj, mint valami antiférfi, hogy egy nő kezdeményezzen, hanem szedd össze magad.
Mindezek tetejében még kezdeményeztek is nálad, csak nem a te úri ízlésednek megfelelőek.
Mindjárt megsajnállak.
Mindazonáltal a magasság szükséges, de nem elégséges feltétel semmihez.
52-es, mi az, hogy szükséges? Itt a magasságot a kerék fenékhez, szőke hajhoz hasonlították. Azok is szükségesek?
Szerintem ezek csak jelentéktelen tényezők, 1-1 dolog.
57 tènyleg hirtelen lett?
Azta…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!