Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsonyabb fiúnak lehet esélye egy nála magasabb lánynál?
Nem egy olyan párt ismerek, ahol a nő a magasabb, van ahol nem is kevéssel. Még több olyat, ahol egyforma magasok.
168cm nem alacsony, én annyi vagyok nőként, a 3 lánytesóm és a 2 legjobb barátnőm mind alacsonyabbak nálam, szóval hozzájuk viszonyítva még magas is vagy.
Persze, hogy lenne esélyed, ha tényleg csak ennyi kifogást tudnak ellened felhozni.
Természetesen érthető, hogy az embernél is működik a szelekció, mert mindenki a lehető legjobbat akarja.
Ezzel szemben soha nem értettem meg, hogy csak egy ilyen bagatell jelentéktelen dolog miatt miért kell "instant" visszautasítani valakit?! (Ha amúgy minden más elvárásnak megfelelne az illető.)
Ez fordított esetben kb olyan, mintha csak azért lenne egy csaj visszautasítva, mert nem vörös a haja... :,D
Ha kellőképpen megvan a szimpátia akkor igen.
Keress egy jó susztert. Barátomék Szlovákiában élnek.
A párja, aki nő, 15 cm- el magasabb.
Ezért ő csináltatja magának a cipőt, egy békebeli suszterrel.
Ő olyan cipőt csinál, aminek 20 cm vastag a talpa.
Így Ő 5 cm-el magasabb mint a párja, és így bárhova elmernek menni.
Táncolni mondjuk nem, mert azt nem lehet benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!