Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet esélye egy alacsonyabb fiúnak egy magasabb lányhoz?

Figyelt kérdés

Szóval most mentem 9.-be és hát még nem nagyon beszéltem senkivel (fiúkkal végkép de velük lehet nem is nagyon akarok mert nem szimpik) és csak 2 ember van az előző osztályomból akik lányok tehát max velük beszélek de ők se az én osztályomba vannak.

Szóval van egy lány az évfolyamba aki nekem eléggé tetszik viszont eddig nem nagyon dumáltam vele eddig csak annyi volt hogy egyszer 3man mentünk a suliba a vonattól meg gólyanap után odajött hozzánk de szerintem bír engem leglábbis azt mondta a lány barátom hogy kérdezgetet rólam ilyen alap dolgokat hogy lakok meg ilyenek. Viszont a probléma az hogy olyan kb 10cm-el lehet magasabb nálam (én kb 160 vagyok) és hogy ez mennyire probléma? Vagy szarjam le az egészet mert csak 4 napja van suli és lehet hogy csak túlstresszelem az egészet vagy ilyesmi. Köszi a válaszokat ja és bocsi ha kicsit követhetetlen lett :D

2020. szept. 4. 18:35
 1/4 anonim válasza:

Hát nem akarlak áltatni, sok magas lány nem szereti a tőlük alacsonyabb pasikat. DE!!!

Nem tudhatod, hogy ez ennél az adott lánynál is így van-e. Derítsd ki!

Amúgy szerintem még biztosan fogsz nőni legalább 10 centit, ő viszont már valószínűleg csak néhányat vagy akár semennyit, a lányok többsége korábban érik. Simán beérheted vagy le is hagyhatod őt :)

2020. szept. 4. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is ebben reménykedek mert tesóim már ilyenkor ha jól emlékszem már elég magasak voltak de én valahogy le vagyok maradva
2020. szept. 4. 20:24
 3/4 anonim válasza:
Sokszor látni olyat az utcán, hogy a férfi a nőnek épp hogy a válláig ér. Úgyhogy nem lehet álltalánosítani. Vagy pl a múltkor láttan egy nagyon vékony férfit, egy kb 120 kg os lánnyal. Mindíg minden megtörténhet.
2020. szept. 5. 15:42
 4/4 anonim válasza:
Sose lehet tudni, meg kell próbálni!
2020. szept. 7. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!