Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy rosszul érzem magam, amikor magas párokat látok?
Majdnem két méter vagyok pár centi híján és sosem volt magas párom valahogy. Pedig általában tetszik egy nőn a magasság és ha amúgy másban is rendben van, engem nem zavarna egy 180-190 közti nő sem az életemben. Hiába ismerkedtem már azért az életben magas nőkkel, ez mégsem jött össze soha. Magas alatt én most olyan 175 és afelettit értek.
Aztán amikor magas párokat látok rám tör egy rossz érzés. Ma is láttam egy 190 magas srácot egy 180 magas csajjal a boltban és ilyenkor az jut eszembe én mit rontok el? A srác még hozzám hasonlóan is nézett ki, kicsit vékonyabb, szőkés hajú, jól öltözött. A párja is nagyon rendben volt. Nem értem mi lehet a baj velem, amikor látszólag hozzám hasonló magas férfiak gond nélkül találnak szintén magas társat, mert egész sok ilyen párt szoktam látni. Nem vagyok már szűz vagy ilyesmi, volt sok éves kapcsolatom is, szóval tényleg nem értem.
Szerintem itt kicsit fordított a probléma.
Te vagy az akinek nem tetszik az amit lát, látod milyen magasak és TE magad nem akarsz olyan magas lenni, és nem hogy olyan magas vagy hanem még náluk is magasabb.
Téged a magasságod az ami nagyon zavar, nem az, hogy hogyan találj 175 cm + nőt.
Sajnos magasság ellen nincs mint tenni, nem egy plasztika mint az orrfaragás ha túl nagy.
Én hajjal együtt 190 cm magas vagyok. És engem mai napig zavar egy kicsit, voltak kapcsolataim de engem akkor is zavar egy kicsit.
Bárkinek átadnék 5 cm-ert akárkinek ha lehetne.
1. Nem 190 centis párt szeretnék, olyan magas nőt lehet még én sem láttam az életben. Ahogy írtam én a magasat kb. 175-től értem és azért 175-180 körüli nők bőven léteznek. A 180-190-et arra írtam, hogy még az sem zavarna, ha véletlen ilyen magas lenne.
2.
"látod milyen magasak és TE magad nem akarsz olyan magas lenni, és nem hogy olyan magas vagy hanem még náluk is magasabb."
Nem értelek téged egyáltalán és te is félre értettél engem. Engem nem zavar a magasságom, ezt sehol nem írtam. Alapvetően szeretek magas lenni. Ami zavar, hogy magas párt nem találok.
Én 180 cm magas vagyok és soha nem érdekeltem a 190 cm és afeletti férfiakat. Na jó, egyszer volt, hogy a netes társkeresőn ráírtam valakire, aki 190 cm magas volt és csodák csodájára tetszettem neki.
A legmagasabb pasim 185 cm volt.
Nagyon sok magas férfi az alacsonyabb (átlag magasságú) nőkhöz vonzódik. Szerintem valami kiegyenlítődésről van szó, úgy tűnik, hogy nem akaródzik az emberiségnek magasabbra nőni...
187 vagyok, feleségem 182.
Szerencse volt, hogy anno összejöttünk.
Én cukkoltam a magaságával, ő vevő volt rá
Hát nem tudom, az összes 170 feletti barátnőm, nőismerősöm panaszkodik, hogy végre ő is kis törékenynek akarja érezni magát, de ehhez nem talál magas pasit...
Ha görcsösen keresgélsz, folyton ezen aggódsz, az simán leronthatja a kisugárzásod. A rossz kisugárzás meg nem túl vonzó még akkor sem, ha egyébként helyes az adott srác.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!