Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkersőn miért alapelvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkersőn miért alapelvárás a 190 cm magasság a férfiaknak?

Figyelt kérdés

177 cm vagyok és ez kevés a társkeresőkön.

Azt még megértem, hogy a 180 cm-es nők nem akarnak alacsonyabb pasit, mert ugye magassarkúba járnak mindenhova és muszáj levonni a pasi magasságából 10 cm-t. Tehát én így a nők szemébe 160 cm vagyok (A magassarkú miatt).

De azt nem értem amikor a 150-160 cm es csajok is elhajtanak, hogy alacsony vagyok, amikor 20 cm-el magasabb vagyok náluk.

Élőben fel sem tűnne nekik, hogy most 177 vagyok vagy 190. Ki az a csaj akinek ez feltűnik élőben?

Miért vannak ennyire a magasság témára a nők ráizgulva?

egyik haverom 192 cm. És jönnek állandóan neki a nyáladzó szivecskés emojik amikor megemlíti a magasságát.

Nálam meg általában eltűnnek amikor mondom, hogy 180 alatt vagyok, vagy pedig mondják hogy hát az kevéske, mert ők még magassarkút is akarnak húzni úgy meg már nem elég, mert nem néznénk ki jól.

Azt már nem is említem, hogy van aki meg a farok méretre kérdez rá, komolyan a férfiak már csak számok a társkeresőn? Kor magasság súly farokméret, fizetés nettóba? És ha ezek stimmelnek, akkor esetleg meghívhatom egy vacsorára, amit én fizetek?

2022. márc. 4. 12:24
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
36%
pl ismerek olyat aki üzletel,de átver mindenkit akit tud,ő nem jó ember,vagy aki a nála gyengébbeket veri(nem csak nőket)vagy adok kölcsön,azt nem adja meg,sorolhatnám napestig,nem csak az a rossz ember aki lerohanja szegény ukrajnát
2022. márc. 4. 15:52
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
A leghosszabb kapcsolatom egy tőlem magasabb csajjal volt, és sose érte támadás a magasságomat, bár én a velem kb egymagas társat preferálom.
2022. márc. 4. 15:59
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
41-es, persze, ők rosszak, de jó ember nem attól lesz valaki, hogy nem ver nőket meg gyengébbeket, vagy nem ver át. Ezek az alapok. Ahhoz, hogy rossz ember legyél, rosszat kell tenned. Ahhoz, hogy jó ember, jót. Az nem elég, hogy nem csinálsz rosszat.
2022. márc. 4. 16:12
 44/60 anonim ***** válasza:
33%
ezek alapok?jó,de aki ezt se hozza,az alapot,az hogy válogathat a nők között?mert sok olyan férfit láttam
2022. márc. 4. 16:15
 45/60 anonim ***** válasza:
33%
sok jó dolgot csináltam,már
2022. márc. 4. 16:16
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Sose írtam le a péniszméretemet sehova, meg minek méregetni, nagyobb lesz?
2022. márc. 4. 16:23
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
Nők közt is vannak jó emberek és rossz emberek. Nem értem, hogy miért van kiemelve, hogy rossz embereknek is van párjuk. Bizony van. Drogosoknak is, csöveseknek is. Te akarsz olyan nőt párodnak, aki összeáll drogossal, csövessel, agresszív tetűvel?
2022. márc. 4. 16:43
 48/60 anonim ***** válasza:
33%
igen vannak,nők akik jó emberek,de ők is le..arnak
2022. márc. 4. 16:45
 49/60 anonim ***** válasza:
inkább gyere igyunk, úgysincs max 1 haverunk akivel tudunk.
2022. márc. 4. 16:49
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
196 cm magas vagyok, de hidd el nagyon sok minden számít még a párkeresésnél. Igen voltak nők akiken láttam hogy elég volt hogy magas és izmos vagyok és nézek ki valahogy, de nekem meg ők nem kellettek, különböző okok miatt. Szóval nehogy azt hidd elég magasnak lenni, illetve ha neked szinte bármilyen nő megfelel akkor hajrá, szerencsére nekem vannak elvárásaim, de ha csak 150 cm magas lennék akkor is lennének.
2022. márc. 4. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!