Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért mondják itt az inceleknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondják itt az inceleknek hogy azért nincs nőjük mert a topmodellekre hajtanak?

Figyelt kérdés
nem kellettem soha egy nőnek se,most rámirt egy félig értelmi fogyatékos nő,adtam esélyt a dolognak,elmentem a találkára de nem volt ott,utána viccből irta hogy este is találkozhatunk.Szóval én próbálom megtalálni az emberekbe az értéket,de szó szerint minden nő vagy le..ar vagy ki..ik velem
2022. febr. 28. 20:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
9%
kkor cidázd le.
2022. márc. 2. 12:42
 42/52 anonim ***** válasza:
40%

lol

Nem, nem fogom. Már kinéztem innen valakit.

2022. márc. 2. 12:49
 43/52 anonim ***** válasza:
71%

"Alapvetően azért nincs az ilyen férfiaknak nőjük, mert mindig föléválasztanak."

Nálad mit jelent a választás? Ebben a mondatban azt jelenti, hogy kiválasztja ismerkedésre a nőt. Nem vele él, nem vette el feleségül. Hanem odamegy hozzá ismerkedni, a nő meg elhajtja. Aztán lehet siránkozni, hogy milyen szemetek a nők.

Legyen reális énképe egy férfinak, aztán várja a visszajelzéseket a nőtől, és ha azt látja, hogy a nő elfordul, ha ránéz, akkor nem kell megszólítani.

2022. márc. 2. 13:28
 44/52 anonim ***** válasza:
21%

"Legyen reális énképe egy férfinak, aztán várja a visszajelzéseket a nőtől, és ha azt látja, hogy a nő elfordul, ha ránéz, akkor nem kell megszólítani"

Ezt beemelném a kötelező tananyagba valamikor 10. osztály környékén. Döbbenet, mennyien nem értik a jelzéseket / azok hiányát, amivel megspórolhatnának maguknak és a nőknek is irgalmatlan sok kellemetlenséget.

A legrosszabb, mikor össze vagyunk zárva: állok a tömött buszon, 6 megálló óta bámul, vagy ötször jeleztem neki szemmel, hogy ne, jobban már nem tudok elfordulni sem és még 8 megállóm van hátra. Lovagunk szerint ez a tökéletes pillanat, hogy bevesse magát és már miért értene az első udvarias nemből...

2022. márc. 2. 13:37
 45/52 anonim ***** válasza:
69%

44-es: A kedvencem, amikor elmegyek buliba a barátnőimmel, és odajön részegen:

-Jössz táncolni?

-Köszi, de nem.

-Akkor miért jöttél el ide? Mégis minek képzeled magad,királykisasszonynak, aki mindenki felett áll?

Szó szerint volt ilyen esetem. Már miért kéne nekem vele táncolni?! Igen, régen a bálokon, felkért egy lányt, táncoltak egy illedelmeset, aztán felkérte a következő lányt. De most ha elmegyek valakivel táncolni, utána már jön a következő lépés, akkor meg azért sértődne meg, hogy azt miért nem engedem.

Volt ilyen is, szintén buliban, hosszas szemezés után:

-Szia! Tetszel nekem, de nincs nagy tapasztalatom a nőkkel, mit kéne mondanom, hogy lefeküdj velem?

-Hát, nem ezt.

Minden nap összefutok vele, tüntetően átmegy az utca másik oldalára. Lehet utálni a nőket, még én voltam a bunkó. Pedig a külseje alapján még tetszett volna.

2022. márc. 2. 13:44
 46/52 anonim ***** válasza:
64%

45: uhhh de utálom ezeket.

Meg úgy eleve BÁRMILYEN helyzetben azt, mikor nem elég annyi, hogy "köszi, de nem szeretnék" (táncolni / ismerkedni / megadni a számomat / bármit).

Há' de miért, na légyszi, tök rendes srác vagyok, ne csináld már, jaj a nők mindig húzzák az agyukat, csak egy tánc, meghívlak egy körre, mit húzod fel magad, csak beszélgetni akarok, nem ismerjük egymást valahonnan?

A legrosszabb, mikor bónuszként részegek és egyből az egójukba megy az elutasítás 😑

2022. márc. 2. 13:51
 47/52 anonim ***** válasza:
72%

"Megjött az anyabazó magyargec.incel is. Reméltem hogy elvitte a rák:("

Ma leslattyogtam a tengerpartra. Nem volt rak, a halaszok is mondtak, hogy most nincs szezon.

[link]

Amugy nalatok most hogy adjak a bodzalekvart? Van meg a tavalyibol? :)

37F incel

2022. márc. 2. 15:28
 48/52 anonim ***** válasza:
74%
Ezért jó az acélbetétes bakancs és a gázspray.😅
2022. márc. 2. 16:05
 49/52 anonim ***** válasza:
4%
48 ne puncsolj
2022. márc. 2. 18:50
 50/52 anonim ***** válasza:
91%

#49:

Mégis kinek? Az éjszakai erőszaktevőknek? xD

Amúgy én is lány vagyok, csak mondom. Pontosan tudom, milyenek ezek a dolgok.

2022. márc. 2. 19:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!