Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondják itt az inceleknek hogy azért nincs nőjük mert a topmodellekre hajtanak?
lol
Nem, nem fogom. Már kinéztem innen valakit.
"Alapvetően azért nincs az ilyen férfiaknak nőjük, mert mindig föléválasztanak."
Nálad mit jelent a választás? Ebben a mondatban azt jelenti, hogy kiválasztja ismerkedésre a nőt. Nem vele él, nem vette el feleségül. Hanem odamegy hozzá ismerkedni, a nő meg elhajtja. Aztán lehet siránkozni, hogy milyen szemetek a nők.
Legyen reális énképe egy férfinak, aztán várja a visszajelzéseket a nőtől, és ha azt látja, hogy a nő elfordul, ha ránéz, akkor nem kell megszólítani.
"Legyen reális énképe egy férfinak, aztán várja a visszajelzéseket a nőtől, és ha azt látja, hogy a nő elfordul, ha ránéz, akkor nem kell megszólítani"
Ezt beemelném a kötelező tananyagba valamikor 10. osztály környékén. Döbbenet, mennyien nem értik a jelzéseket / azok hiányát, amivel megspórolhatnának maguknak és a nőknek is irgalmatlan sok kellemetlenséget.
A legrosszabb, mikor össze vagyunk zárva: állok a tömött buszon, 6 megálló óta bámul, vagy ötször jeleztem neki szemmel, hogy ne, jobban már nem tudok elfordulni sem és még 8 megállóm van hátra. Lovagunk szerint ez a tökéletes pillanat, hogy bevesse magát és már miért értene az első udvarias nemből...
44-es: A kedvencem, amikor elmegyek buliba a barátnőimmel, és odajön részegen:
-Jössz táncolni?
-Köszi, de nem.
-Akkor miért jöttél el ide? Mégis minek képzeled magad,királykisasszonynak, aki mindenki felett áll?
Szó szerint volt ilyen esetem. Már miért kéne nekem vele táncolni?! Igen, régen a bálokon, felkért egy lányt, táncoltak egy illedelmeset, aztán felkérte a következő lányt. De most ha elmegyek valakivel táncolni, utána már jön a következő lépés, akkor meg azért sértődne meg, hogy azt miért nem engedem.
Volt ilyen is, szintén buliban, hosszas szemezés után:
-Szia! Tetszel nekem, de nincs nagy tapasztalatom a nőkkel, mit kéne mondanom, hogy lefeküdj velem?
-Hát, nem ezt.
Minden nap összefutok vele, tüntetően átmegy az utca másik oldalára. Lehet utálni a nőket, még én voltam a bunkó. Pedig a külseje alapján még tetszett volna.
45: uhhh de utálom ezeket.
Meg úgy eleve BÁRMILYEN helyzetben azt, mikor nem elég annyi, hogy "köszi, de nem szeretnék" (táncolni / ismerkedni / megadni a számomat / bármit).
Há' de miért, na légyszi, tök rendes srác vagyok, ne csináld már, jaj a nők mindig húzzák az agyukat, csak egy tánc, meghívlak egy körre, mit húzod fel magad, csak beszélgetni akarok, nem ismerjük egymást valahonnan?
A legrosszabb, mikor bónuszként részegek és egyből az egójukba megy az elutasítás 😑
"Megjött az anyabazó magyargec.incel is. Reméltem hogy elvitte a rák:("
Ma leslattyogtam a tengerpartra. Nem volt rak, a halaszok is mondtak, hogy most nincs szezon.
Amugy nalatok most hogy adjak a bodzalekvart? Van meg a tavalyibol? :)
37F incel
#49:
Mégis kinek? Az éjszakai erőszaktevőknek? xD
Amúgy én is lány vagyok, csak mondom. Pontosan tudom, milyenek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!