Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menő topmodellel járni?
Nem. Ő is emberből van, ő is a földön él, és gyarló mint mindenki más.
És még csak irigylése méltó tisztség sem a vele való járás, mert gyakorlatilag alig van ideje a párkapcsolatra. Tehát a párján kívül mindenki sokat kap belőle. Hatalmas tolerancia kell ahhoz, hogy valaki egy topmodell kedvese legyen. A folytonos lemondások, és azt a tudatot elviselni, hogy te egy 20. senki vagy, és bárhova mész, a barátnőd mindenhol körül lesz rajongva (akár férfiak által is)
Szerintem szánalmas hogy egyáltalán ez a kérdés felmerül...
Ha én egy lánnyal vagyok, nem érdekel a külseje meg az se hogy mások mit gondolnak erről, milyennek tartanak hogy őt választottam, "de szép barátnőd van" vagy "de csúnya", ez engem nem érdekel.
Sőt, a lány külseje sem érdekel, maximum az ha szélsőségesen kövér de hogy arcra milyen nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!