Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett menő egyetemista srácokkal járni gimis lányok körében?
Már ez is menő lett? Hihetetlen. Mik vannak...
20F
nemtudom, de örülök neki:D
egy menő egyetemista.
Szerintem:
1. Először is idősebbek, "érettebbek" mint a velük egy korúak (pl.: nem játszanak a gépen egész nap).
2. Legtöbb csajnak ebben a korban bulizásról szól az élete. Ezt leginkább meg egyremista tud nekik nyújtani, mert náluk mindennap bulizásról szól(van pár ismerősöm akik egyetemre járnak és látom mit csinálnak). Bejuthat velük korhatáros helyekre, egyetemi bulikra amik nem véletlenül híresek.
De kérdezz meg egyet:D
22:43 ebben lehet valami mindig megy a sztorizgatás bulikról.
Most megkérdeztem nem egyet:D Egy országnyi lányt csak vannak köztük fennt említettek.
Egyszerű a képlet. Olyanok járnak egyetemista pasikkal, akik a középben nem találnak maguknak pasit. Egy egyetemista azért általában érettebben gondolkodik, hisz neki már nincs ott anyu, aki helyette főz, mos, vasal és még a pénzét is beosztja. Amúgy meg ahogy egyik előttem szóló is írta, ha egy 18 éves középsulis csaj egy 19 vagy 20 éves egyetemista sráccal jár, akkor semmi probléma, hisz van köztük 2 év korkülönbség, na bummm.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!