Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menő topmodellel járni?
Figyelt kérdés
Szeretnétek ilyen barátnőt?2013. dec. 22. 11:44
11/17 A kérdező kommentje:
Nem, 176 cm vagyok és vékony, de nem kórosan sovány. A barátnőim azt mondták, hogy a normális pasik nem mernek közeledni hozzám, mert úgy érzik nincs esélyük nálam. Megijeszti őket a sikerem a szakmában. Sokat utazok külföldre és nagyobb divatlapokban is szerepeltem ( Vogue, Cosmopolitan). Szóval általában modellpasik vesznek körül és próbálkoznak be nálam, de nekem nincs szükségem egy olyan pasira aki el van szállva magától és többet tollászkodik, mint egy lány. Volt egy barátom, aki nehezményezte azt, hogy 3 hónapig Milánóban dolgoztam, egy házban több modellel, lányokkal és pasikkal is. Szóval elég sokat féltékenykedett, pedig és nem vagyok az a megcsalós típus.
2013. dec. 22. 12:06
12/17 anonim válasza:
Jól mondták a barátnőid.Egy átlagos,normális pasi nem fog közeledni mert tudja hogy 0-24 körberajongott férfimodellekkel vagy együtt akikhez képest ő semmit se nyújt.
13/17 A kérdező kommentje:
Hasonlóan nézek ki, csak kék a szemem, derékig érő szőkés barna hajam van és fiatalabb vagyok, mint a képen látható modell: [link]
2013. dec. 22. 12:26
14/17 anonim válasza:
Akkor keress másik képet mert akkor nagyon nem hasonlítasz rá :)
Egyébként a normálisabbjának a többsége egyszerűen nem mer, mert attól tartanak, hogy "nem érnek annyit"
Egy hírességnek vagy celebnek, vagy énekes vagy akik olyan körökben mozognak mint te, és ezeknek tetszik egy pasi de a pasi nem mer lépni na ennek a rétegnek hiába NŐ! Attól még nem árt ha ő kezdeményez.
V
Vagy hasonló kategóriájú embert keress.
15/17 anonim válasza:
Egy időben a város (megyeszékhely) legszebb csajával jártam. Bizonyos fokú prezstízst jelentett, de sohasem vágtam fel vele.
16/17 anonim válasza:
lehet h menő. ntom. de nem érné meg. topmodellek legtöbbje egoista.
17/17 anonim válasza:
attol függ hogy kinek mi a menő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!