Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondják itt az inceleknek hogy azért nincs nőjük mert a topmodellekre hajtanak?
Azert, hogy ezzel is gunyt uzzenek az incelekbol.
Az mas kerdes, hogy topmodell kinezetu no eletemben nem volt az ismeretsegi koromben, ket szot nem beszeltem soha egy ilyen tipusu novel, csak az utcan lattam oket.
37F incel
Amit én látok az itteni incelek viszonyulásáról a nőkhöz:
1) példaként topmodellt linkel, úgy tesz, mintha valami átlagról beszélne.
2) ha más linkel átlagos vagy afeletti lányt, lehúzza a f.ba, ilyenkor még 53 kilóval is mangalica egy nő és hajaj, az ott a kép sarkában talán narancsbőr.
3) szerinte egy 26 éves nő kezd kiöregedni (ez a legjobb :D), DE mindenkit, aki ennél fiatalabb, ostoba kis csitrinek tart.
4) Az alábbi bármilyen iretációja: "én nem válogatok, rámegyek a legalja dagadt ronda csajokra is, nem vágom, hogy van képük még nekik is elhajtani, mikor a szintem alatt vannak!"
mert így van? Érdekes engem soha a kur.rva életbe nem üldözött egy faszi sem, érdekes pár éve mikor abban a szaros országban laktam a kutya nem ugatott meg pedig akkor még jó arc is voltam. Engem mindig eldobtak, megcsaltak, én sosem voltam elég jó (rossz?), még az első pasim is lelépett egy idióta rusnya p!csáért.
Akkor mi a fa.szom van?
Az hogy rossz közegben voltam.
#6:
Ezt a szöveget levédettem 37F incelre néhány hete. Tessék perkálni a jogdíjakat.
#26:
A vadász szemet szabadalmaztattam még.😎
Alapvetően azért nincs az ilyen férfiaknak nőjük, mert mindig föléválasztanak.
Vagy ha találkoznak egy nővel, aki még el is fogadná őket, olyan képet festenek önmagukról, hogy az a nő is elmenekül.
Nem a külsővel van a gond, ronda emberek is vannak párban.
Először is azt kell elfogadnod, hogy te nem attól leszel értékes, hogy van-e barátnőd. Először saját magadat kell megszeretni. Ha kibékülsz önmagaddal, akkor pozitív kisugárzásod lesz, és az máris vonzóbb. Keress hobbit, amit szeretsz, sportolj, változtasd meg a külsőd. A kopaszság alapvetően egy férfinál nem számít szépséghibának.
Egyik nő sem akar egy lúzerrel járni, aki azért siránkozik, hogy neki milyen rossz, és azt várja, hogy majd a nő megváltoztatja az életét. Még a legrondább nő is azt szeretné, hogyha van egy pasija, akkor az együtt töltött időben jól érezze magát, és nem akar senki lelki szemetesláda lenni.
A társkeresőről meg ne vonja le messzemenő következtetést. Én a férjemet társkeresőn ismertem meg, mert nem volt más lehetőség. Szóval nem mondom, hogy mondj le róla, mert többeknek sikerült. Viszont nekem is volt olyan, hogy nem jött el a srác, vagy eljött, és bunkózott. Olyan is volt, hogy 3-4 randi után nem hallottam róla többet. Attól még nem mondom, hogy az összes férfi egy barom, mert ez nem igaz.
"nem akar senki lelki szemetesláda lenni"
Arra minket hasznalnak a nok....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!