Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női topmodellek válaszát várom a kérdésemre: miért nincs még barátnőm?
Számomra felfoghatatlan ez a helyzet, képtelen vagyok megfejteni az ok-okozati összefüggéseket, ebben kérnék segítséget.
Rólam annyit érdemes tudni, hogy egy okos, kedves, jóképű és sportos vitéz vagyok, gyakran hívom magam David Beckham példaképének. Szerénységemnél csak a pénzem több, meg az eszem, édesanyám gyakran hangoztatja is, hogy: "Sok eszed van, kisfiam". Félreértések elkerülése végett ő él nálam és nem fordítva.
Vannak persze rossz tulajdonságaim is, kinek nincsenek, de ezek apróságok. Néha előfordul, hogy aki nem fogja fel, milyen érték lakozik a nagyszerű külsőm mögött (értsd: irigy), azt eltemetem a saját lapátjával (értsd: porig oltom). Szóval ezzel ti se próbálkozzatok, válaszolók, mindenki jobban jár. Tudom nem szép dolog a gyengébbeket és nálam rosszabbakat bántani, de a káröröm is öröm.
Szó mi szó, ha vannak itt topmodellek szépen kérlek fejtsétek ki, hogy mégis mi kell nektek, ha én se vagyok elég. Remélem tudok segíteni azoknak, akiket ugyanez a fájdalom gyötör, és olvassák majd a kérdést, és az ÉPÍTŐ JELLEGŰ, KOMOLY válaszokat.
1: Tehát szerinted csak az lehet az oka, hogy nem vagyok jóképű?
2: Számíthattam volna rá, hogy lesznek érdeklődők, nyugodtan írhat akiből hasonló érzéseket váltottam ki.
4: Jó kérdés, egy átlagos ember azt mondaná, nincs hova fejlődni, de mégse talált meg drága Cupido nyila.
5: Tehát a modorommal van baj? Én nem nézek le senkit, DE a társadalmi hierarchiában elfoglalt pozícióm sajnos sok mindent nem enged meg. Megeshet, hogy csak az egóm nagy, és egy vesztes vagyok, ki tudhatja, hisz ez csak a gyakori kérdések oldala, de akkor se a fika egye az ovist, nemde?
Kérdező, szerintem Balázzsal álljatok össze és a Humor kategóriában folytassátok a trollkodást.
Vagy esetleg indítsatok egy csatornát a Youtube-on, ahol a csajozási problémákat boncolgatjátok.
Amúgy szerintem vicces, hogy kaptál komoly válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!