Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondják itt az inceleknek hogy azért nincs nőjük mert a topmodellekre hajtanak?
"Lehet, hogy az állcsontodat nem tudod átszabni, de van egy csomó dolog, amit megtehetsz.
Rendberakhatod a külsödet:
- elmész a fogorvoshoz és rendberakatod a fogsorodat
- lecseréled a ruhatáradat
- elmész fodrászhoz és rendberakatod a hajadat
- elkezdesz tornázni, hogy legyen rajtad valami izom"
Ehh istenem, ha ilyen könnyű lenne, meg számítana bármit is ezek közül bármi...
Elmész a fogrovoshoz dolog: kapásból olyan összeg, hogy a legtöbben nem tudják kifizetni. Ráadásul nincs garancia semmire. ÉVek óta járok dokihoz, folyamatosan szenvedek a szar fogaimmal. Egyet megcsináltatok kettő meg tönkre. És nem akárhogy, egyszerűen darabokra hullanak. Egy fenektelen kút az egész.
Ruhatár: attól még, hogy a szart díszesen becsomagolod, szar marad.
Fodrász: nincs hajam, 27 évesen totál megkopaszodtam. Nem hiszem, hogy a fodrász vissza tudná növeszteni a hajam.
Izom: oké, ez megoldható... de szerintem szart sem jelentene.
A lényeg, hogy az embernek milyen a genetikája, pont azok a dolgok számítanak igazán, amelyeken nem tud változtatni.
A magassága, a fejforma, a csontozata, testfelépítése, test arányai, az arc berendezésed, hajad stb.
Aki szart örököl az így járt, én megszívtam, de ezt elismerem.
Figyelj, én nőként mondom, ez a szintezés egy agyament f.szság, aminek semmi értelme a társkeresésben. És teljesen felesleges "esélyt adni" olyan embereknek, akikről tudod, hogy úgysem lehetne velük semmi. Azokkal próbálkozz, akikhez vonzódsz.
Az inceleknek meg NEM azért nincs nőjük, mert a topmodellekre "hajtanak", hanem AZÉRT "hajtanak" a topmodellekre, hogy egy kockázatmentes komfortzónában maradva, nyugodtan fikázhassák a hétköznapi nőket. Fordított az ok-okozati sorrend!
Az, hogy kinek miért nem jön össze a párkapcsolat, mindenkinél teljesen egyedi okokra vezethető vissza, biztosan nem egyszerűsíteném le annyira, hogy "szintjükön felül" válogatnak.
Az incelek sem egyformák. Itt a gyakoris incelek között (akiknek nagy része mondjuk csak trollkodik), azt vettem észre, hogy nem nagyon értik a nőket, fordítva vannak bekötve (pl. valamelyikük írta valahol, hogy a nőknél a "nem" az "igent" jelent, ami jól mutatja, hogy fogalma sincs, hogy működnek a nők).
Akinek minden megoldásra van egy problémája... Hát akkor legyél egyedül.
Kopasz kigyúrt jól öltözött palik (hiába ronda arcuak), tele vannak csajokkal.
De maradj egyedül akkor.
mindig azt írják a jóemberség alap,de aki még azt se hozza,annak van nője
jó
> pont azok a dolgok számítanak igazán, amelyeken nem tud változtatni
> Aki szart örököl az így járt
Persze persze... értem én, hogy te feladtad. De ne akard bemesélni magadnak, hogy azért adtad fel, mert lehetetlen a dolog... Csupán neked nem volt akarateröd megtenni, amit meg kell.
Nick Vujicic-nek(az a férfi, aki karok és lábak nélkül született) van felesége meg gyerekei... te meg kopasz vagy meg nincs jó fogsorod...
Jah igen, és a másik ok: az incelek mindig a "rosszfiúkat" irigylik. És ez számomra annyira taszító és kiábrándító...
Nekem csak a jófiúk jönnek be. És egy igazi jófiú legfőbb tulajdonsága, hogy nem irigykedik a bunkó suttyó emberekre. Hanem ő tudatosan jófiú, mert tudja, hogy ez a helyes. Így az incelek sajnos esélytelenek, a buta, infantilis gondolkozásmódjukkal.
Hol láttál ilyet???
Az általános incel azt mondja, hogy átlagos lányok kellenek nekik, sőt hatalmas százalékban átlag alattiak is, és nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!