Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért mondják itt az inceleknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondják itt az inceleknek hogy azért nincs nőjük mert a topmodellekre hajtanak?

Figyelt kérdés
nem kellettem soha egy nőnek se,most rámirt egy félig értelmi fogyatékos nő,adtam esélyt a dolognak,elmentem a találkára de nem volt ott,utána viccből irta hogy este is találkozhatunk.Szóval én próbálom megtalálni az emberekbe az értéket,de szó szerint minden nő vagy le..ar vagy ki..ik velem
2022. febr. 28. 20:34
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
volt aki letiltott mert mondta hogy mondj valamit aztán nem tudtam mit mondani
2022. febr. 28. 21:26
 12/52 anonim ***** válasza:
28%

"Lehet, hogy az állcsontodat nem tudod átszabni, de van egy csomó dolog, amit megtehetsz.

Rendberakhatod a külsödet:

- elmész a fogorvoshoz és rendberakatod a fogsorodat

- lecseréled a ruhatáradat

- elmész fodrászhoz és rendberakatod a hajadat

- elkezdesz tornázni, hogy legyen rajtad valami izom"

Ehh istenem, ha ilyen könnyű lenne, meg számítana bármit is ezek közül bármi...

Elmész a fogrovoshoz dolog: kapásból olyan összeg, hogy a legtöbben nem tudják kifizetni. Ráadásul nincs garancia semmire. ÉVek óta járok dokihoz, folyamatosan szenvedek a szar fogaimmal. Egyet megcsináltatok kettő meg tönkre. És nem akárhogy, egyszerűen darabokra hullanak. Egy fenektelen kút az egész.

Ruhatár: attól még, hogy a szart díszesen becsomagolod, szar marad.

Fodrász: nincs hajam, 27 évesen totál megkopaszodtam. Nem hiszem, hogy a fodrász vissza tudná növeszteni a hajam.

Izom: oké, ez megoldható... de szerintem szart sem jelentene.

A lényeg, hogy az embernek milyen a genetikája, pont azok a dolgok számítanak igazán, amelyeken nem tud változtatni.

A magassága, a fejforma, a csontozata, testfelépítése, test arányai, az arc berendezésed, hajad stb.

Aki szart örököl az így járt, én megszívtam, de ezt elismerem.

2022. febr. 28. 22:00
 13/52 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj, én nőként mondom, ez a szintezés egy agyament f.szság, aminek semmi értelme a társkeresésben. És teljesen felesleges "esélyt adni" olyan embereknek, akikről tudod, hogy úgysem lehetne velük semmi. Azokkal próbálkozz, akikhez vonzódsz.

Az inceleknek meg NEM azért nincs nőjük, mert a topmodellekre "hajtanak", hanem AZÉRT "hajtanak" a topmodellekre, hogy egy kockázatmentes komfortzónában maradva, nyugodtan fikázhassák a hétköznapi nőket. Fordított az ok-okozati sorrend!

Az, hogy kinek miért nem jön össze a párkapcsolat, mindenkinél teljesen egyedi okokra vezethető vissza, biztosan nem egyszerűsíteném le annyira, hogy "szintjükön felül" válogatnak.

Az incelek sem egyformák. Itt a gyakoris incelek között (akiknek nagy része mondjuk csak trollkodik), azt vettem észre, hogy nem nagyon értik a nőket, fordítva vannak bekötve (pl. valamelyikük írta valahol, hogy a nőknél a "nem" az "igent" jelent, ami jól mutatja, hogy fogalma sincs, hogy működnek a nők).

2022. febr. 28. 22:04
 14/52 anonim ***** válasza:
81%

Akinek minden megoldásra van egy problémája... Hát akkor legyél egyedül.

Kopasz kigyúrt jól öltözött palik (hiába ronda arcuak), tele vannak csajokkal.

De maradj egyedül akkor.

2022. febr. 28. 22:05
 15/52 A kérdező kommentje:

mindig azt írják a jóemberség alap,de aki még azt se hozza,annak van nője

2022. febr. 28. 22:10
 16/52 anonim ***** válasza:
67%

> pont azok a dolgok számítanak igazán, amelyeken nem tud változtatni

> Aki szart örököl az így járt

Persze persze... értem én, hogy te feladtad. De ne akard bemesélni magadnak, hogy azért adtad fel, mert lehetetlen a dolog... Csupán neked nem volt akarateröd megtenni, amit meg kell.

Nick Vujicic-nek(az a férfi, aki karok és lábak nélkül született) van felesége meg gyerekei... te meg kopasz vagy meg nincs jó fogsorod...

2022. febr. 28. 22:18
 17/52 anonim ***** válasza:
78%

Jah igen, és a másik ok: az incelek mindig a "rosszfiúkat" irigylik. És ez számomra annyira taszító és kiábrándító...

Nekem csak a jófiúk jönnek be. És egy igazi jófiú legfőbb tulajdonsága, hogy nem irigykedik a bunkó suttyó emberekre. Hanem ő tudatosan jófiú, mert tudja, hogy ez a helyes. Így az incelek sajnos esélytelenek, a buta, infantilis gondolkozásmódjukkal.

2022. febr. 28. 22:20
 18/52 anonim ***** válasza:
78%
Talán azért, mert az incelek mindig modell kinézetű csajokat linkelgetnek ide...
2022. febr. 28. 22:26
 19/52 A kérdező kommentje:
én nem szoktam modell nőket linkelni,jó ember vagyok,de nem irigykedek a rossz emberekre,szimplán nem értem mért baj az ha valaki jó ember,mért kerülik az olyan embert
2022. febr. 28. 22:39
 20/52 anonim ***** válasza:
69%

Hol láttál ilyet???

Az általános incel azt mondja, hogy átlagos lányok kellenek nekik, sőt hatalmas százalékban átlag alattiak is, és nem megy.

2022. febr. 28. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!