Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betiltanátok az incel kérdéseket?
Nagyon zavaró ez ami itt ebben a kategóriában megy már. Csak az incelezést meg az összesküvés elméletekről lehet olvasni és agymenéseket.
Ez valahol 2018 körül kezdődött a jelenség, ha visszakeresitek azelőtt 0 db incel kérdés volt.
Nagyon irritálóak már ezek az angol kifejezések (femcel, chad, akármilyen színű pill, stb. óvodás szint kb.) aminek semmi értelme azon kívül, hogy a feszültséget generálják és valamelyik nemet utálni kell.
Szerintem inkabb belefasultak. Vagy bealltak betabuxx-nak......
Akkor meg nevvel irtam, emiatt nem volt ra szukseg :)
37F incel
A mezogazdasagban dolgozom :)
Regen az Otthon -> Kert kategoriaban is adtam tanacsokat, aztan alairtam, hogy incel, es lepontoztak :D
37F incel
65.
Nem lenne taktikusabb névvel menni és lehagyni ezt az incel baromságot? Lehet kevésbé rühellnének. Mondjuk megértem, ha leszarod (mert pl. én is), csak sokan instant rávágják a mínuszt, ha meglátják a csatára hívó szót a végén.
Azert az eleg cringe, hogy mikozben szidjatok az inceleket, lepontozzatok azt, ha az itteni nonemu egyedeket is negativan megemliti valaki... :D Miert van az, hogy azt nem hianyoljatok, amikor a nok tobbsegenek reakcioja nem volt mindenre agyatlanul az, hogy incel? Vagy azt, amikor nok is siman beszoltak noknek?
Evekkel ezelott, ha leirtam egy valaszt, amiben esetleg a nok egy resze negativan volt emlitve, siman osszejott a valaszra 50 szazalek feletti pontozas es nok is egyetertettek. Volt, akivel igy kezdtem beszelgetni es volt, akivel eveken at is ment.
Jelenleg meg ugy nez ki, hogyha akarcsak 1 norol is negativat ir az ember, akkor az incelekkel egy szinten levo nonemu gang egybol jon a lepontozassal es 0 szazalek kozeli lesz a valasz. Innen evekkel ezelott megismert noktol hallom, hogy mar fel se jonnek inkabb az oldalra es a nok miatt is. Mert gaznak tartjak, amit itt agyatlanul muvelnek.
Dehat, szidjatok csak az inceleket, tukorbe veletlenul se nezzetek...
Nem szabadna életben tartani az "incel" kifejezést mivel az egyedülálló férfiak maguk alatt vágják a fát ezzel!
Egyre többször hallom ezt a megbélyegzést , mint a gyerekek között amikor lebu.ziznak egy másikat.
A nőket is elriasztja ha kiéhezett fura férfiak közelednek hozzájuk.
Próbáljatok kikerülni a szektaszerű hordából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!