Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betiltanátok az incel kérdéseket?
Nagyon zavaró ez ami itt ebben a kategóriában megy már. Csak az incelezést meg az összesküvés elméletekről lehet olvasni és agymenéseket.
Ez valahol 2018 körül kezdődött a jelenség, ha visszakeresitek azelőtt 0 db incel kérdés volt.
Nagyon irritálóak már ezek az angol kifejezések (femcel, chad, akármilyen színű pill, stb. óvodás szint kb.) aminek semmi értelme azon kívül, hogy a feszültséget generálják és valamelyik nemet utálni kell.
"Ti barmoljátok szét a "hogyan ne dgjam meg a kolléganőmet" típusú kamukérdéseitekkel, amik nem is igazak."
Bocs, olyat speciel én írtam ki, MGTOW-ként, asszem talán többet is
Nem kamu volt, de amúgy én mindig az incelekkel vagyok itt a gyakorin. Csak volt ilyen jellegű problémám, amit kérdésbe foglaltam.
Ha betiltják az incel kérdéseket, akkor kb. az egész témakört betilthatnák, szóval inkább hagyjuk. Szerintem senkit nem köteleznek arra hogy foglalkozzon ezekkel a kérdésekkel, szóval orbitális baromság ilyet kérdezni
Inkább az arctalan feminácikat tiltsák be innen, akik itt dekkolnak az idők kezdete óta, és osztják a marhaságaikat a fiatalságnak.
Gondolom ezek ilyen megreccsent, feministává aszalódott jószágok, mert más nem jutott....így rohadjanak meg a fiatalok is.
Na azért ehhez mekkora aljasság kell már?
Bennem inkább ezek után a femitrollok iránt van iszonyat düh, ha az életben egy ilyennel találkoznék, na inkább nem folytatom...de valószínű bevetném a 100 kilómat, pedig nőt még sosem bántottam.
Igaz, ezek attól elég messze vannak...
34, párom 168 (én is) hupom 165, párja kb 166.
Szukának lehet nem kell, de a normális férfi nem is szukát, hanem nőt választ.
Ameddig olyan hülyék vagytok hogy erre tőmegével válaszoltok addig ez meg fog maradni.
Max lecserélik a szavakat mint a rasszisták a cigányt rejtett erő forrásra.
Én ismerek egy csomó előnytelen külsejű, alacsony, kövér férfit, akiknek van barátnőjük.
Ezek az ismerőseim mind a munkahelyükön, egyetemen, szabadidős programokra járva, vagy közös ismerősök által ismerték meg a baratnőiket.
Az incelek otthon punnyadva várják, hogy majd rájuk írnak a nők. Ki nem tennék a bokájukat a szabadba, hogy szocializálódjanak, ehelyett marad a tinder, badoo, insta, facebook ahol gyártják az elméleteiket meg a diagrammjaikat, hogy a nők csak a top 10es pasikra mennek..
Lehet segítene, ha némelyikük egy pszichológussal elemezné ezeket a kapcsolatokat.
Egy pszichológus csodálatosan tudná megmutatni nekik ilyen helyzetben, pusztán kérdezésekkel, hogy milyen brutális prekoncepcióik vannak az emberekről, akikről sz@rt sem tudnak.
Embereket sorolnak mindenféle kategóriába, mint alfa, chad, incel stb, aminek semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!