Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Betiltanátok az incel kérdéseket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betiltanátok az incel kérdéseket?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró ez ami itt ebben a kategóriában megy már. Csak az incelezést meg az összesküvés elméletekről lehet olvasni és agymenéseket.

Ez valahol 2018 körül kezdődött a jelenség, ha visszakeresitek azelőtt 0 db incel kérdés volt.

Nagyon irritálóak már ezek az angol kifejezések (femcel, chad, akármilyen színű pill, stb. óvodás szint kb.) aminek semmi értelme azon kívül, hogy a feszültséget generálják és valamelyik nemet utálni kell.

2022. febr. 23. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
71%
Ha be nem is tiltanám, de mindeképpen jobban moderálnám, mert amit egyes magukat incelnek valló személyek művelnek, az bicskanyitogató. Sokszor egész konkrétan nők testi épségét illető fenyegetőzésekig, meg megerőszakolással kapcsolatos szövegelésekig mennek el, amit egyébként megjegyzem, a BTK is büntet.
2022. febr. 23. 22:37
 42/88 anonim ***** válasza:
74%

41

Igen ez jogos..bár erről most az jutott eszembe, mikor egy incel kérdés alá beírtam, hogy felpofoznám a kérdezőt.. a 4 éves pályafutásom alatt, de még utána se kaptam annyi zöld pipát egy válaszomra sem.. :D Mielőtt le femináciznának, leírom..férfi vagyok.

2022. febr. 23. 22:42
 43/88 anonim ***** válasza:
70%
Jah, hát itt az a retorika, hogy, ha nem vagy incel, akkor femináci vagy :D
2022. febr. 23. 22:48
 44/88 anonim ***** válasza:
23%
#43: Mert jellemzoen ez megy a masik oldalrol is. Leirtam itt is a valaszom, hogy az incel kerdeseket siman beszuntetnem ES a hasonlo noi kerdeseket is. Szepen le is lettem pontozva. Ha az inceleket lehet szidni, akkor az azonos szintu noket miert nem? :O Valamelyik nap olyanokat irtak egy ferfi kerdezonek a nok, hogy akassza fel magat. Mindket nembol tele van az oldal alja emberekkel, csak mara a pontozasok alapjan a nokbol tobb lett...
2022. febr. 23. 22:55
 45/88 anonim ***** válasza:
28%

43. Ne nem nem ez a logika.

ha rosszat mond a nőkről akkor incel vagy ha jó t akkor meg tüncibünci tökéletes ember.

2022. febr. 23. 22:55
 46/88 anonim ***** válasza:
37%

A #4-es az en valaszom :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Meg itt is a #4-es:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Joval 2018. elott, amikor meg "0 db incel kérdés volt" :D

37F incel

2022. febr. 23. 22:57
 47/88 anonim ***** válasza:
83%
Azért kemény, hogy ez az egész több, mint 10 éve megy. Sok házasság nem tart eddig 😁
2022. febr. 23. 23:00
 48/88 anonim ***** válasza:
78%
#46: Megnyugtat a tudat, hogy már 10 évvel ezelőtt sem voltál százas :D
2022. febr. 23. 23:11
 49/88 anonim ***** válasza:
72%
#48: És 10 év múlva sem lesz. Ugyanúgy nyomatni fogja a hülyeségeit.
2022. febr. 23. 23:14
 50/88 anonim ***** válasza:
92%

Incelektől, feministáktól, trolloktól és minden egyébtől eltekintve, nekem hiányzik az oldal régi hangulata. A vélemény ütköztetések (khm... Nem az anyázós veszekedés), a poénok, hülyülések.

Amúgy, másnak is feltűnt, hogy sokkal több csúnya szót enged át a trágárságszűrő?

2022. febr. 23. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!