Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betiltanátok az incel kérdéseket?
Nagyon zavaró ez ami itt ebben a kategóriában megy már. Csak az incelezést meg az összesküvés elméletekről lehet olvasni és agymenéseket.
Ez valahol 2018 körül kezdődött a jelenség, ha visszakeresitek azelőtt 0 db incel kérdés volt.
Nagyon irritálóak már ezek az angol kifejezések (femcel, chad, akármilyen színű pill, stb. óvodás szint kb.) aminek semmi értelme azon kívül, hogy a feszültséget generálják és valamelyik nemet utálni kell.
18.
Te se voltál itt régebben amikor sokszor méginkább szét volt barmolva napi 1500 "lehetek-e terhes, ha a kisujjam hozzáért a barátom péniszéhez" kérdéssel meg a "ha 5 napig nem vettem be a fogamzásgátlót, akkor hatásos-e" meg ilyen hülyeségekkel, meg akkor még a szex kategória is egyben volt ezzel így nehezebb volt elkerülni a rengeteg lábfétises - szándékosan gusztustalan - kérdést.
Azért a kicsi a pöcsöm kérdéskör is aktív volt hónapokig, de valóban a mi mindentől lehetek terhes kérdések is szörnyűek voltak. :D régi szép idők.
Viszont egyik se húzódott évekig. Jött valami felkapott fszság, aztán pár hónap alatt lecsengett és átadta a helyét a következő agymenésnek. Ez meg itt ragadt és szép lassan már csak ez volt semmi más.
Hány valós probléma volt a mai napon amire érdemes volt válaszolni? Már szinte 0, mert nem éri meg értelmes dolgot kérdezni. Régen azért mind a kérdezők, mind a válaszadók más stílusban nyilvánultak meg és, ha értelmes volt a kérdés értelmes válasz jött.
Én díjazom a főzőrovatot a 100x lerágott incel kérdések alatt. Szerintem az pl egy szórakoztató megoldás az ignorálásra. Válaszoltál is, meg nem is. Kifejezted, hogy unod, de nem értetted a trollt.
Visszatérve a lényegre, az incel őrület túl régóta tart és teljesen parttalan. Ez a különbség a korábbi agymenésekhez képest.
22.
A probléma onnan indult, amikor "berobbant" ez a szó, azóta nem múlik el, akkor. A hülye az volt, aki szándékosan felkapta ezt.
Japánéknál incel helyett "fűrágó" vagy valami hasonló van aminek ez a jelentése az se jobb. Ráadásul ott még sértőbb is, mint itt az incelezés.
23, igen és az elmúlt pár évben lett igazán kemény az élet felétek, közben meg ugyanarról nyígott itt az előőrs már 8 éve is. Akkor? Most mi az igazság? Ha meg már 8 éve is csak a kigyúrt, pénzes kellett a nőknek akkor nem illet volna mostanra kipusztulnunk? De legalábbis a születési rátának csúnyán visszaesni? Elvégre 100 ferfiból 80 hoppon marad. Ha soha senki nem jön össze a szegény fiúkák 80 százalékával, akkor ki veszi fel a CSOK-ot, ki hazasodik?
Vagy ugyanaz nyíg itt most 30+ aki a húszas évei elején akkoriban elkezdte? Mert az sok mindent megmagyaráz.
25.
Mondjuk ezek vissza is estek, csak papíron javít óriásit a kisebbség. Ők adják a motorját a sok szülésnek és házasságnak, mivel az ő kultúrkörükben ezek "elvártak", ki is nézik maguk közül aki nem házas vagy nincs gyereke X idősen.
Nem véletlen indul majdnem minden év Rikárdóval vagy Szelimmel, aki a 22 éves anyjának negyedik gyereke...
22, Igen régebben teljesen más hangulata volt a kategóriának. Akkor is voltak trollok, kötekedők, stb. De ez mellett azért inkább az volt a jellemző, hogy próbáltak kulturált válaszokat adni.
Most meg egy bármiylen kérdés alatt is képesek összeveszni és anyázásig menni az emberek és kioktatni egymást.
Az a baj, hogy a facebookon is nagyjából ez a jelenség. Mindegy milyen poszt, összevesznek alatta az emberek. Ha meg nem, akkor senki nem nézi meg. A facebook is inkább azokat a posztokat rakja előrébb ami gyűlöletet generál így az emberek átvették ezt a szerepet kb.
27, ezzel nem is vitatkoznék, mert a kisebbség sokat és teljesen indokolatlan körülmények közé szül. Én a statisztikai problémára próbáltam rávilágítani. Visszább esett a születésszám,talan a házasság is, bár erről nem néztem statisztikát, de nem 80 százalékkal, ahogy azt a fenti aranyszabály adná.
Elvégre, ha a fehér populáció 20-40 közti rétegéből a férfiak 80 százaléka egyedül él, hiszen ez a szabály, akkor honnan a sok házasság, bejegyzett élettársi viszony és születés. Mert gyanítom a kisebbség nem szül, vagy házasodik többet, mint eddig.
És a párkapcsolatokról ugye nincs is adat sajnos.
De a 80-20 szabály él és terjed. Csak ez zavart roppant módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!