Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betiltanátok az incel kérdéseket?
Nagyon zavaró ez ami itt ebben a kategóriában megy már. Csak az incelezést meg az összesküvés elméletekről lehet olvasni és agymenéseket.
Ez valahol 2018 körül kezdődött a jelenség, ha visszakeresitek azelőtt 0 db incel kérdés volt.
Nagyon irritálóak már ezek az angol kifejezések (femcel, chad, akármilyen színű pill, stb. óvodás szint kb.) aminek semmi értelme azon kívül, hogy a feszültséget generálják és valamelyik nemet utálni kell.
8.
Ismerek olyat akinek igen, neki kb. mennyország ez a rendszer. Igaz az itteni válaszolók életkorának több, mint kétszeresével rendelkezik és lassan hatossal kezdi az életkorának leírását. Ő szereti ezt a rendszert, amíg van "jelentkező".
Szintén a fb csoportból itt van rá a lapátállú felső 20% Chadlite válasza:
"Illetve meg annyi, hogy 6-7 eve mikor elmentem egy profi fotozasra, utana tele voltam match-el, randival, boven eleg volt. Most ha elmesz egy profi fotoshoz, az maximum dob 10%ot a profilodon, Evrol evre egyre nehezebb es nehezebb. Ha mas fel eve eleg volt a Hali, most mar nem az."
12.
Arra nem gondol senki, hogy ez az ember öregszik és azért egyre nehezebb? Ez olyan, mint a megboldogult Gyuszibácsi a szomszédból aki megesküdött volna rá, hogy egyre nehezebbek a tárgyak, holott csak ő lett öregebb és gyengébb.
11: A 40 felettieket hagyjuk ki szerintem. Én is hallottam, hogy ma 40 felett más, de egyrészt nincs személyes rálátásunk, másrészt nem tudunk belőle következtetést levonni a saját 40 éves korunkra vonatkozólag.
A mostani 60 éveseknek 25 évesen elég volt kimenni a bulizni az NDK -ba, és már ki is törtek az incelsorból.
Oke,betiltjuk az inceleket.Mi lesz a következő lépés?A szabad gondolkodás???
Nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!