Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szeretnének barátnőt, de nem találnak. Mi ennek az oka?
Amikor egy hosszu kapcsolat utan belevetettem magam az ismerkedesbe, akkor epp nem volt kulonosebben hely ismerkedni. Voltak a bulik, de mivel atlagosan nezek ki es ott a kulso szamit, igy nem volt nagy sikerem. Ami megis volt, ott pl kiderult, hogy a csaj ugy nyomult ram, hogy kozben pasija volt...
Igy kiprobaltam a netes tarskeresoket. Atlagos kinezettel ez is oriasi kudarc volt. Kb senkinek sem kellettem.
Na, ezek melle jott az, hogy sok ferfival ellentetben nem eleg, ha egy nonek puncija van a laba kozott, hanem vannak a belsovel kapcsolatban is elvarasaim. A noi felhozatal pedig ilyen teren siralmas.
Nem szavaztam.
Azért nem találok barátnőt, mert mind túl üres. Nekem egy olyan ember kell, akiben dúl, túlárad az isteni fény. Aki egészséges, olyan mélységű érzelmei és elméje van, ami szavakkal jellemezhetetlen.
25F tudatos redpilles.
Ez a dimenzió amúgy sem a megélésről, szeretetről szól....
"Aki csúnya, az amúgy milyen nőt akar magának/milyen nőknél próbálkozott?"
Pár éve volt barátnőm, akkor még normálisan néztem ki. Egy átlagos vagy kicsit átlag alatti lány volt külsőre, de nekem bejött, szerettem, aranyos volt, gondoskodó és jó volt vele a szex, a közös programok is, családjával is jól kijöttem, szóval úgy minden nagyon jó volt, simán elvettem volna feleségül és életem végéig ellettem volna vele.
Persze neke egyre több és több kellett, egyre inkább elhitte az ilyen "női magazinok / Instagram / influenszer bullshit" szarságokat. Mondanom sem kell egyre inkább én lettem a hibás mindenért, semmi nem volt már jó neki, folyamatosan csak azt kereste, mibe tud belekötni, miért nem vagyok én jó neki. Ergo okot keresett a szakításra. Aztán megcsalt, gond nélkül és össze is jött a sráccal később.
Nagyon nem próbálkoztam soha egyetlen nőnél se pár kivétel volt. Általában azokkal próbáltam meg valami kapcsolat félét kialakítani akikkel már ismertük egymást, vagy ők jöttek oda hozzám. Volt ilyen nem egy, nem kettő, de az eddigi egyetlen barátnőmön kívül soha nem jött össze a dolog.
Külsőre én úgy gondolom, hogy nincsenek nagy elvárásaim, ne legyen nálam magasabb, ne legyen elhízva és legyen átlagos, "normál" arca. Exemnek is nagy orra volt és nagyon sokat küzdött a pattanásaival, de engem sose zavartak ezek a dolgok. Ha valaki kicsit teltebb az nem zavar, de van egy szint ami már durva. Eléggé vékony vagyok én is, olyan nővel nehezen tudnám elképzelni a dolgot, aki nehezebb "nagyobb" nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!