Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek nincs elvárása, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Énnnnn kérdése:

A nőknek nincs elvárása, csak egy kilométeres lista arról mik azok. Mi az amit egy nő úgy gondol, hogy ő neki nyújtania kéne cserébe?

Figyelt kérdés

A lyukon kívül persze.

A kérdés nem troll-kérdés. A nőknek igenis van egy csomó elvárásuk, de úgy látom, ők úgy gondolják nekik semmit nem kell nyújtaniuk cserébe, esetleg egy lyukat ha "megérdemli" férfi...

Főleg nők válaszát várnám.

2022. febr. 15. 16:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Oké, te mit tudnál nyújtani? Kezdjük ezzel. xD
2022. febr. 15. 21:06
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, nem is tudom itt egy luk a falban, nem is kell nő ha úgyis csak egy luk szerinted.

Ha mégsem lukas egy nő, én kilukasztom a lukasztómmal ;)

2022. febr. 15. 21:23
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Ha annyira incelekkel van tele az oldal, akkor hogy lettek a mostani ferfigyuloletet partolo hozzaszolasok is szep zold karikak?

Egy ujabb rejtely, amire nem tudtok valaszt irni, de titeket sosem a valaszok erdekelnek, csak hogy beszoljatok a ferfiaknak. Es itt minden ferfit incelnek tartotok, mert eddig futja az ertelmetekbol es a beszukultsegetekbol.

Elkeseritoek vagytok. Az meg ijesztobb, hogy az inceleknel jobbnak tartjatok magatokat. Tokeletesen egy szintet kepviseltek es eszre sem veszitek.

2022. febr. 15. 22:05
 44/51 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az elkeserítőbb ha egy általánosító véleményt gyűlölködésnek veszel. Dehát mindenki magából indul ki..

Bár te is ugyanúgy általánosítasz😂 Akkor te is gyűlölköddsz épp? 😠😄

2022. febr. 15. 22:15
 45/51 anonim ***** válasza:
94%

#43 látom, nagyon nehéz felfogni, hogy itt senki nem gyűlöli a FÉRFIAKAT. Velük nincs senkinek semmi baja, szeretjük őket és ők is minket.

Az inceleket sem gyűlöljük, csak halálosan unjuk, hogy a baromságaikkal van tele az oldal.

Ha te úgy érzed, hogy gyűlölet irányul ellened, akkor valszeg nem a férfi kategóriába tartozol, azért vagy ilyen kis érzékeny, hogy olyasmin is megsértődsz, amin nem kellene. Ez esetben növessz tököt, ennyi.

2022. febr. 15. 22:15
 46/51 anonim ***** válasza:
97%
43 Édes drága együgyűkém. Az incelgyűlölet nem férfigyűlölet. Minden normális pasit szeretek. Kisfiam van akin imádattal csüngök. Párom van akin szintén. Apám, barátok stb. mindenki aki normális férfi, szeretem és tisztelem őket. De titeket megvetlek, és nemhogy férfiként, emberként sem tartalak semmire. Soha az életben nem választanék egy ilyen ostoba, hímsoviniszta nőgyűlölőt a páromnak. De nem vagyok ezzel egyedül, ezért vagytok incelek. Persze ezen sose fogtok elgondolkodni, csak tovább dühöngtök hogy milyenek a nők. Azt a lyukat ami kéne nektek, nyugodtan nyújthatnátok egymásnak, és befejezhetnétek a cseszegetésünket. Nem kelletek, fogjátok már fel.
2022. febr. 15. 22:16
 47/51 anonim ***** válasza:
0%

#44: Jott am meg ferfigyulolet. Most a #46-os is gyulolkodott, pedig nem vagyok incel.

#45: Na, miert nincs meg tovabbra sem ilyen hozzaszolasod noknek is cimezve mas kerdeseknel? :O

Van tokom, nyugi. Ha a tartalmat nem sikerul felfognod, akkor csak a sertegetes marad, ugye?

#46: Meg mindig nem vagyok incel. Miert nem vagytok kepesek felfogni? Annyibol all az ervelesetek, hogy mindenkirr irjatok, hogy incel? Es ertelmesebbnek tartjatok magatok az inceleknel? Wow.

2022. febr. 15. 22:35
 48/51 anonim ***** válasza:
96%

"Na, miert nincs meg tovabbra sem ilyen hozzaszolasod noknek is cimezve mas kerdeseknel?"

Azért, mert nem a nők ontják magukból az általánosító kérdéseket, amelyekben a nők, úgy egy az egyben, mindenféle negatív tulajdonságokkal vannak felsorolva A-tól Z-ig, és még azon is túl. Egy árva szavunk sem lenne, ha árasztanátok el az oldalt a nőgyűlölő és nőket lenéző kérdéseitekkel.

2022. febr. 15. 22:40
 49/51 anonim ***** válasza:
96%

"A nőknek igenis van egy csomó elvárásuk ..."

Te eddig milyen elvárásoknak nem tudtál megfelelni?

2022. febr. 15. 22:46
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, rosszul értem, de nekem ez a "mit nyújt" olyan, mintha azt mondanám, milyen szerepet kell mindkettőnknek eljátszania.

Mikor elvárásokról beszélek, nem azt akarom, hogy egy férfi eljátssza az adott tulajdonságokat, amiket keresek, hanem hogy olyan legyen. Ezért megfogalmazni, hogy mit nyújtok, nem lehet, mert azt nyújtom, aki vagyok.

2022. febr. 16. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!