Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire fontos pár keresésnel egy férfi fizetése?
Ez nem így működik. A szar tulajdonságokat a legtöbb ember szemében nem húzza fel az, ha valaki pénzes. Az előfordulhat, hogy valaki ugyanolyan negatívumként kezeli azt, aki elhízott, mint azt, akit neki kell eltartania vagy legalábbis éppcsak elvegetál a béréből, de olyan nincs, hogy van egy "elmegy" kaliberű ember, aki attól jobb lesz, mert 650-et keres.
650-es fizu az amúgy lóf*sz ahhoz, hogy az embernek elszálljon az agya tőle. Ha neked adják a munkádért, akkor igen, nagy dolog meg boldogság meg minden, jobban élsz, mint az átlag. De nem nevezhető gazdagnak, kiemelkedőnek, olyannak, ami ha a partnerednek van, neked megérje vele lenni és eltűrni dolgokat. Ez a pénz ahhoz rettenetesen kevés két emberre, hogy lényeges különbséget jelentsen az életben. Kicsit többet szórakozol, van megtakarításod pár százezer, de egyébként meg sem érzed, ha a másik nem keres hasonló összeget. Tapasztalatból mondom.
Amúgy engem a 200 vs 600 dolog annyira nem befolyásol. Viszonylag jól keresek, van hol laknom, nem kell semmi, amihez nem elég a bérem az életemben. Ha mondjuk nettó 100-ról lenne szó, az már lehet, hogy sok dolgot megnehezítene, tekintve, hogy a kaja+rezsi nálam 1 főre 80 körül jön ki, szóval ott már valószínűleg nekem is be kellene áldozni dolgokat, ha valakivel együtt akarnék élni. De nekem fontosabb, hogy az illető ne legyen semmirekellő. Nem szeretem a szellemi minimalistákat, inkább keressen valaki keveset értelmiségi munkakörben, mint sokat úgy, hogy közben szellemileg nincs igénye semmire a munkájában, csak kurvul.
Szóval nem minden nőnek fontos a pénz.
#4-5 voltam.
Magyarországon?Alap nekik.
Mikor azt sulykolta beléjük a szülő,hogy olyant keressenek kinek anyagiakban gazdag aztán jöhet a gyerek.
Talán még egy gyerek jön veszekedés és vagy megszokás vagy a szülők szét mennek gyerek kap okos telefont és csodálkoznak mit rontottak el?
"Nekem nem a számszerű fizetés a fontos, hanem az, hogy el tudja-e magát tartani az illető"
Jajj ez a hülye szöveg. Van aki minimálbért keres (nem is kevés ember) mégis el tudja tartani magát. Van aki pedig milliós fizetéssel nyakig ül az addóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!