Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos egy férfi illata a nőnek?
Figyelt kérdés
Amikor le vagyok izzadta már sok nő mondta hogy nagyon jó az illatom, direkt megittam egy sört pedig az exem utálja, mégis azt mondta, pia szagod van de még ìgy is izgató. Van olyan fontos mint a vizuális dolgok vagy mondjuk a hang?2022. jan. 31. 17:13
1/9 anonim válasza:
Igen, nyilván. A pia szag viszont nem izgató.
2/9 anonim válasza:
Valakit vonz az illatod, valakit taszít. Ezzel mindenki így van. Nem is értem mi a kérdés?!
3/9 anonim válasza:
Igen. Akinek nem vonz az illata, azzal nem is akarok közelebbi, testi kapcsolatot mert csak undorral töltene el.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is igaz. Van, akinek vonz az illata és van, akinek kifejezetten taszít. Utóbbival csak barátságot tudnék elképzelni.
5/9 anonim válasza:
Páromnak még az izzadtságszaga is tetszik. Másé meg büdös nekem.
6/9 anonim válasza:
Az illat fontos,ha nem tetszik a férfi illata nem is vonz.Gondolom ez fordítva is így van.
7/9 anonim válasza:
"Az igazi férfi az mindig egy picit spicces és van egy diszkrét szarszaga."
-Bohumil Hrabal-
8/9 anonim válasza:
Fontos. Nem kell, hogy körbelengje a pacsuli, de legyen tiszta, ápolt, jó illatú.
Piaszag, cigi, izzadtság, szájszag, ezektől menekülök.
A diszkrét szarszagot hagyjuk meg a disznóknak.
9/9 anonim válasza:
Fontos neki.En mindig gepolajos kantárosban nyomulok.Nagyon bejön nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!